Vliegen naar Larnaca

Larnaca is een havenstad op het eiland Cyprus gelegen aan de kust van noord oost kant met een kleine 100.000 inwoners en is daarmee de 3e stad van Cyprus.  Larnaca...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Larnaca voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Larnaca vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Larnaca vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Larnaca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Larnaca? Geef je op voor de Larnaca Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Larnaca vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Larnaca kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Larnaca in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Larnaca boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Larnaca in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Larnaca als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Larnaca

Hoe lang is het vliegen naar Larnaca? De vliegtijd naar Larnaca vanaf Amsterdam bedraagt ongeveer 6 uur. Dit is inclusief 1 overstap van 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Larnaca

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Transavia
- *
Sunweb
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Larnaca o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Larnaca met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Larnaca. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Larnaca zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017