Vliegen naar Cyprus

De beste deals voor tickets Cyprus? Check de Cyprus aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Cyprus : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Larnaca
bestemming Larnaca

Vanuit Larnaca kun je verschillende badplaatsen in het zuidoosten van Cyprus verkennen. Cyprus is zo'n 4 uur vliegen.

Vliegtickets Cyprus : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Paphos
bestemming Paphos

Een zonvakantie naar het Griekse deel in het westen van Cyprus? Dan vlieg je naar de luchthaven van Paphos.

Luchthavens in Cyprus

Kaart Cyprus

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Cyprus

Cyprus is een eiland ten zuiden van Turkije. Het noordelijk deel van het eiland hoort bij Turkije, het zuidelijk deel hoort bij Griekenland. Hierdoor is het eiland tweetalig. Het eiland kent een aantal bekende bezienswaardigheden, bijvoorbeeld de Rots van Aphrodite, de Romeinse ruïnes in Paphos en het Troodosgebergte. Cyprus staat verder bekend om de heerlijke stranden en fijne resorts voor een zonvakantie. 

Klimaat Cyprus
De warmste maanden op Cyprus zijn mei, juni en juli. In juli ligt de temperatuur overdag rond de 30 graden Celsius, in de nacht koelt het af naar een graad of 20. In de zomermaanden regent het nauwelijks, van november tot en met maart kan er wel een bui vallen. In de wintermaanden is de temperatuur ook aangenaam, met in januari en februari temperaturen rond de 17 graden Celsius overdag. Zeker in het voor- en naseizoen zijn de temperaturen super. In het Troodos Gebergte liggen de temperaturen lager, waardoor er in de winter een behoorlijk pak sneeuw kan vallen.

Vliegtickets Cyprus

Cyprus kent meerdere internationale luchthavens: Larnaca International Airport en Phapos International Airport zijn de populairste voor een zonvakantie op het Griekse deel. Vanaf Amsterdam gaan er naar beide vliegvelden directe vluchten. Naar het Turkse deel? Dan zul je moeten vliegen op Ercan International Airport, o.a. Corendon vliegt vanaf Amsterdam direct naar deze luchthaven. Ook de hoofdstad van Cyprus, Nicosia, beschikt over een internationale luchthaven. Handige informatie over de vliegvelden in Cyprus vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Cyprus vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cyprus? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cyprus te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cyprus? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cyprus vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Cyprus kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cyprus vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cyprus boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cyprus in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Cyprus Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Cyprus? 

Verschillende vliegtuigmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Cyprus. Op de heenvlucht zul je ongeveer 4 uur en 10 minuten onderweg zijn. Terug is de vlucht vaak sneller en bedraagt deze 3 uur en 40 minuten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de weersomstandigheden die op dat moment gelden.

Bijkomende kosten bij vluchten Cyprus

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Sunweb
 € 40,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
- *
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cyprus aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cyprus zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024