Vliegen naar Paphos

Paphos is de hoofdstad van het westelijke (Griekse) deel van Cyprus. De hoofdstad heeft ongeveer 33.000 inwoners en ligt in het zuidwesten. De stad wordt gekenmerkt door prachtige...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 315,-

TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 300,-

TUI.nl

aanbevolen v.a. € 439,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Paphos voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Paphos

Kaart Paphos

Lees meer over Paphos

... stranden, waardoor het ook geliefd is bij toeristen. De stad is van grote archeologische waarde daarom staat de hele stad op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Voordelig vliegen naar Paphos Cyprus
Via onze gratis Flight-Alert service betaal je nooit te veel voor je vliegticket. Wij vergelijken namelijk dagelijks met deze service de beste tarieven van luchtvaartmaatschappijen. Schrijf je in en geef de prijs die je wil betalen op. Wij houden je via updates dagelijks en wekelijks op de hoogte van de beste Paphos tarieven. Zodat jij geen onnodig en frustrerend zoek werk hoeft te doen! Tip: in het geval van Paphos is het slim om ook een alert voor vliegen naar Cyprus aan te maken, want soms zijn er voor de andere luchthavens op dit mooie eiland nog betere deals dan voor vliegtickets Paphos!

Beste reistijd 
Van mei tot en met september is het lekker weer in Paphos, met overdag temperaturen tussen de 24 en 32 graden. Er valt in die periode bijna geen regen. In december en januari is de kans op regen het grootst. De temperatuur is altijd boven de 16 graden in de winter. Het zee water blijft ook altijd rond deze temperatuur in de winter. Het is in de maanden juli en augustus gemiddeld boven de 30 graden. Er is dan nauwelijks tot geen wind dus het kan dan echt heel erg warm zijn.

Bezienswaardigheden tijdens een vakantie in Paphos
Er zijn allerlei bezienswaardigheden te vinden in Paphos, zoals diverse musea en de Rots van Aphrodite. Deze rots ligt op ongeveer 25 km ten oosten van Paphos. Volgens de legende is dit de rots waar de godin van de liefde Aphrodite zou zijn geboren. De archeologische site van Kato Paphos is zeer indrukwekkend. De villa's zijn prachtig en hebben zijn van zeer grote archeologische waarde. De haven van Paphos is ook erg leuk om te bezoeken. Je kan hier heerlijk eten en drinken en genieten van het zweer volle haventje. Daarnaast vind je vlakbij Paphos het Troodos gebergte, waar je leuke uitstapjes naartoe kunt maken.

Vliegen naar Paphos
Er zijn vele airlines die vliegtickets naar Paphos aanbieden. Vooral in de zomermaanden vliegen er dan vele airlines rechtstreeks op Paphos. De luchthaven van Paphos ligt op ongeveer 6 km ten zuidoosten van Paphos. In Paphos zelf is het enige openbaar vervoer de bus. Daarnaast vind je in Paphos een grote haven, waar dagelijks vele cruiseschepen aanmeren. Dit is dan ook een grote toeristische trekpleister, je vindt er vele restaurants en winkeltjes. Wanneer je het binnenland van Cyprus wilt verkennen is het het beste om een auto te huren. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Paphos Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Paphos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Paphos? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Paphos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Paphos? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Paphos vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Paphos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Paphos vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Paphos boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Paphos in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Paphos Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Paphos?  

Beneiwud naar de vliegtijd naar Paphos? De vluchtduur bij een rechtstreekse vlucht naar Paphos vanaf Schiphol bedraagt ongeveer 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Paphos

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Sunweb: Vlucht + Hotel
 € 40,- -  € 40,-
Transavia
- *
TUI.nl
- *
TUIFly.be
- *
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Paphos aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Paphos met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Paphos zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024