Vliegen naar La Rochelle

La Rochelle is een historisch gezien belangrijke Franse havenstad. Die al gesticht is in de tiende eeuw. La Rochelle werd al snel een belangrijke havenstad van Frankrijk. La...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Rochelle voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets La Rochelle

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij La Rochelle

Kaart La Rochelle

Lees meer over La Rochelle

... Rochelle staat bekend om de uitvoer van alle heerlijke Franse wijnen die vervolgens over de hele wereld gedistribueerd worden, echter blijft er natuurlijk ook in La Rochelle wijn achter waardoor La Rochelle bekend is geworden als echte wijnstad.

La Rochelle wordt door kenners vaak omschreven als één van de meest schilderachtige steden. Gelegen aan de Atlantische oceaan mede door haar rijke welvarende geschiedenis, is de stad opgebouwd uit prachtige architectuur. La Rochelle heeft een indrukwekkende haven. La Rochelle heeft dan ook nog steeds de grootste haven voor plezierjachten van Europa. La Rochelle heeft sinds de jaren 90 een eigen universiteit en La Rochelle is in deze twintig jaar snel uitgegroeid tot een echte studentenstad met meer dan 10.000 studenten die studeren aan de plaatselijke universiteit.

Het vliegveld van La Rochelle genaamd airport de la Rochelle ligt op de noord westelijke rand van de stad op een kleine afstand rijden van de binnenstad van La Rochelle vandaan. De luchthaven van La Rochelle biedt een aantal mogelijkheden voor verder vervoer naar uw bestemming in en rondom La Rochelle waaronder een commerciële buslijn (een ticket is 1,30 euro), taxi’s en autoverhuurbedrijven.

Goedkoop naar La Rochelle vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets La Rochelle? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets La Rochelle te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar La Rochelle? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Rochelle vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar La Rochelle kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute La Rochelle vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje La Rochelle boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht La Rochelle in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste La Rochelle Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd La Rochelle  

Hoe lang is het vliegen naar La Rochelle? De vliegtijd naar La Rochelle bedraagt 5 uur en 45 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 15 in. En een laatste tussenstop van 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten La Rochelle

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket La Rochelle aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Rochelle zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024