Vliegen naar La Rochelle

La Rochelle is een historisch gezien belangrijke Franse havenstad. Die al gesticht is in de tiende eeuw. La Rochelle werd al snel een belangrijke havenstad van Frankrijk. La...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Rochelle voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar La Rochelle vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets La Rochelle vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets La Rochelle te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar La Rochelle? Geef je op voor de La Rochelle Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Rochelle vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar La Rochelle kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights La Rochelle in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje La Rochelle boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht La Rochelle in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
La Rochelle als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd La Rochelle

Hoe lang is het vliegen naar La Rochelle? De vliegtijd naar La Rochelle bedraagt 5 uur en 45 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 15 in. En een laatste tussenstop van 15 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten La Rochelle

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket La Rochelle o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis La Rochelle met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar La Rochelle. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Rochelle zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017