Vliegen naar Limoges

Midden in Frankrijk ligt de pittoreske stad Limoges, dat bekend staat op haar porselein. Er zijn al vele mensen afgereisd naar Limoges om hun porseleinen servies uit te...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Limoges voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Limoges

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Limoges

Kaart Limoges

Lees meer over Limoges

... zoeken. 

Limoges is een typisch Frans stadje, met een prachtige kathedraal en boogbruggetjes door de gehele stad, die je van de ene kant naar de andere kant van de rivier brengen.

Limoges kent zomers met aangename temperaturen (in juli en augustus gemiddeld zo'n 27 graden Celsius overdag) en een gematigde winter, in januari is het ongeveer 8 graden overdag. In oktober en november valt de meeste regen, in de zomer is het het droogst.

Het vliegveld van Limoges heet Limoges - Bellegarde Airport en ligt 6 kilometer ten noordwesten van de stad.

Goedkoop naar Limoges vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Limoges? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Limoges te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Limoges? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Limoges vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Limoges kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Limoges vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Limoges boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Limoges in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Limoges Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Limoges

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Limoges aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Limoges met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Limoges zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024