Vliegen naar Khon-Kaen

Khon Kaen is een stad in het noordoosten van Thailand gelegen in de regio genaamd Isan. Khon Kaen is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie Khon Kaen met ruim120.000...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Khon-Kaen voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Khon-Kaen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Khon-Kaen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Khon-Kaen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Khon-Kaen? Geef je op voor de Khon-Kaen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Khon-Kaen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Khon-Kaen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Khon-Kaen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Khon-Kaen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Khon-Kaen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Khon-Kaen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Khon-Kaen

Hoe lang is het vliegen naar Khon-Kaen? De vluchtduur naar Khon Kaen bedraagt 16 uur en 20 minuten. Dit is inclusief overstap van 3 uur en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Khon-Kaen

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Khon-Kaen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Khon-Kaen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Khon-Kaen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Khon-Kaen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017