Vliegen naar Invercargill

Invercargill is de meest Zuid-westelijk gelegen stad in Nieuw-Zeeland en daarmee 1 van de meest zuidelijke steden in de wereld.Invercargill airport ligt enkele kilometers...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Invercargill voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties
BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Invercargill

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Invercargill

... verwijdert van het stadscentrum en is makkelijk te bereiken.
Invercargill heeft een prettig klimaat met zachte temperaturen zo goed als het hele jaar door

Goedkoop naar Invercargill vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Invercargill vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Invercargill te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Invercargill? Geef je op voor de Invercargill Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Invercargill vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Invercargill kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Invercargill in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Invercargill boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Invercargill in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Invercargill Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Invercargill 

Hoe lang is het vliegen naar Invercargill? De vluchtduur is al gauw meer dan 25 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Invercargill

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Invercargill o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Invercargill met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Invercargill. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Invercargill zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017