Vliegen naar Ikaria

Het Griekse eiland Ikaria ligt vlakbij Samos niet ver uit de Turkse kust in de Egeïsche Zee met een kleine 10.000 inwoners, al varieert dit sterk per seizoen. Het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ikaria voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ikaria

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ikaria

Kaart Ikaria

Lees meer over Ikaria

... dorp Agios Kirykos is de grootste plaats van het eiland.

De meeste beoordelingen van mensen die eerder op dit eiland vakantie vierden zijn super enthousiast en vatten Ikaria ongeveer zo samen: mooie natuur, je kunt er prachtige wandelingen maken, er heerst een heerlijk klimaat en Ikaria heeft een bijzonder gastvrije bevolking die echt oprecht blij lijkt dat je langskomt.

Veel Nederlanders vliegen naar Ikaria om daarna door te reizen per ferry naar het heilige eiland Patmos (dat zelf geen vliegveld heeft) beroemd en berucht doordat de Openbaring of Apocalyps daar geschreven zouden zijn. Maar ook een combinatie  van een week vakantie op Ikaria en nog een weekje naar Patmos is erg aantrekkelijk voor veel bezoekers.

De beste reistijd voor een bezoek aan Ikaria is het late voorjaar oftewel van mei tot medio juni. Dan is het nog heerlijk rustig op Ikaria en heel het eiland staat in bloei. Echter is op Ikaria eigenlijk het hele jaar door heerlijk te vertoeven. 

Goedkoop naar Ikaria vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ikaria? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ikaria te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ikaria? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ikaria vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ikaria kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ikaria vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ikaria boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ikaria in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ikaria Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ikaria  

Hoe lang is het vliegen naar Ikaria? Er is geen directe vlucht daarom moet je een best wel lange tussenstop maken van rond de 7 uur. De vlucht duur is daarom ook 15 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Ikaria

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ikaria aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ikaria met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ikaria zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023