Vliegen naar Ikaria

Het Griekse eiland Ikaria ligt vlakbij Samos niet ver uit de Turkse kust in de Egeïsche Zee met een kleine 10.000 inwoners, al varieert dit sterk per seizoen. Het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ikaria voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ikaria vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ikaria vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ikaria te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ikaria? Geef je op voor de Ikaria Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ikaria vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ikaria kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ikaria in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ikaria boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ikaria in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ikaria als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ikaria

Hoe lang is het vliegen naar Ikaria? Er is geen directe vlucht daarom moet je een best wel lange tussenstop maken van rond de 7 uur. De vlucht duur is daarom ook 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ikaria

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ikaria o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ikaria met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ikaria. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ikaria zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017