Vliegen naar Samos

Het Griekse eiland Samos is één van de grotere eilanden in de Egeïsche Zee. Door het ideale klimaat en de witte zandstranden is het voor veel zonaanbidders een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Samos voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Samos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Samos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Samos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Samos? Geef je op voor de Samos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Samos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Samos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Samos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Samos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Samos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Samos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Samos

Hoe lang is het vliegen naar Samos? De vliegtijd naar Samos bedraagt 3,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Samos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
TUIfly
 € 15,-
Sunweb
 € 25,-
Transavia
- *
WTC.nl
 € 39,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
TUIFly.be
 € 15,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Samos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Samos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Samos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Samos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017