Vliegen naar Chios

Het Griekse eiland Chios ligt in de Egeïsche Zee en slechts 8 kilometer van de Turkse kust. Het is een plek waar voor elk soort vakantieganger wat te doen is. Zo is het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chios voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Chios vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chios vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chios te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chios? Geef je op voor de Chios Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chios vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Chios kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Chios in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chios boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chios in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Chios als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Chios

Hoe lang is het vliegen naar Chios? De vluchtduur Amsterdam Chios is tenminste een circa 7 uur en 5 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 10 minuten. De laatste overstap bedraagt 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Chios

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Sunweb
 € 25,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Chios o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chios met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Chios. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chios zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017