Vliegen naar Chios

Het Griekse eiland Chios ligt in de Egeïsche Zee en slechts 8 kilometer van de Turkse kust. Het is een plek waar voor elk soort vakantieganger wat te doen is. Zo is het...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 147,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 262,-

WTC.nl

aanbevolen v.a. € 326,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chios voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Chios

Kaart Chios

Lees meer over Chios

... ideaal voor zoneliefhebbers, maar ook avonturiers, cultuur- en natuurliefhebbers zullen zich vermaken.

Goedkope vliegtickets Chios Griekenland?
Ben je opzoek naar goedkope vluchten naar Chios? Schrijf je dan nu in voor de gratis Flight-Alert service! Wordt dagelijks of wekelijks op de hoogte gehouden over de Chios tarieven. Bepaal zelf de prijs die jij over hebt voor een ticket naar Chios. Dit scheelt je een hoop zoekwerk omdat wij het zoeken voor jou doen!

Eilandhoppen Griekse eilanden vanaf Chios
Vanuit de haven van Chios-stad gaan veel boten naar nabijgelegen eilanden, zoals het iets noordelijker gelegen Lesbos, maar ook naar de zuidelijke eilanden Samos en Mykonos. Bij het vergelijken van goedkope vliegtickets Chios kun je deze eilanden ook meenemen. Vanaf je vliegbestemming kun je uiteindelijk een boot naar Chios nemen. Deze varen regelmatig, maar het is wel aan te raden om van te voren een kaartje te reserveren.

Opzoek naar een vliegreis Amsterdam Chios?
Vaak maak je tijdens een vliegreis Chios een overstap in Athene of Thessaloniki, in het gunstigste geval is je totale reisduur ongeveer 7 uur. De luchthaven van Chios heeft de airportcode JKH.

Bezienswaardigheden Chios Griekenland?
Chios is nog niet ontdekt door de massatoerist en je kunt hier dan ook genieten van de authentieke Griekse sfeer en vriendelijke bevolking. Leuk om te bezoeken tijdens een vakantie op Chios is de hoofdstad van het eiland Chios-stad, maar ook de mastiekdorpen, het klooster Nea Moni en Moni Moundon mag je niet overslaan.

Goedkoop naar Chios vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chios vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chios te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chios? Geef je op voor de Chios Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chios vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Chios kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Chios in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chios boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chios in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Chios Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chios  

Hoe lang is het vliegen naar Chios? De vluchtduur Amsterdam Chios is tenminste een circa 7 uur en 5 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 10 minuten. De laatste overstap bedraagt 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 271 ,-
New York
€ 192 ,-
Gambia
€ 93 ,-
Moskou

Bijkomende kosten bij vluchten Chios

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Sunweb
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Chios o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chios met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Chios. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chios zijn het laatste gecheckt op 22-10-2018

0
shares