Vliegen naar Canberra

Goedkoop vliegticket naar Canberra boeken? Als je echt voordelig naar de Australische hoofdstad wilt vliegen vanuit Nederland dan is het gunstiger om een ticket Sydney te boeken....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Canberra voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Canberra

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Canberra

Kaart Canberra

Lees meer over Canberra

... Die zijn namelijk tot wel 500,- voordeliger dan vluchten Canberra en met de auto is het slechts 3 uur rijden. Qua reisduur maakt dit ook weinig verschil. Vanaf Amsterdam zul je (bijna) altijd twee keer moeten overstappen op je reis naar Canberra. Om Canberra International Airport te bereiken zijn er meerdere vliegroutes, bijvoorbeeld Londen - Melbourne, Frankfurt - Sydney of Seoul - Sydney.

Bezienswaardigheden Canberra
Hoewel Canberra de hoofdstad van Australië is staat de stad niet vaak op de planning van Nederlanders die een rondreis door het land doen. En dat is jammer want Canberra heeft zeker aantrekkingskracht en een eigen karakter. Canberra is namelijk in 1912 pas ontworpen door de Amerikaan Walter Burley Griffin en dat maakt haar extra speciaal. Inmiddels is deze stad in het zuidoosten van het land, met 345.000 inwoners, de zevende stad van Australië. Canberra kent ook vele andere bezienswaardigheden vooral op het culturele vlak. Zo zijn er tal van musea, beeldenparken en galerijen.

Klimaat Canberra
Het hele jaar door is het heerlijk weer in Canberra maar let op; als wij zomer hebben is het in Canberra winter en anders om. De warmste maand is januari, het wordt dan gemiddeld 28 graden Celsius overdag. Juli is het koelst, het wordt dan overdag niet warmer dan 11 graden. In de nacht kan het licht vriezen. Hou het gehele jaar door rekening met een bui of wat neerslag.

Vliegveld Canberra
In 8 - 10 minuten ben je van luchthaven Canberra International Airport in de stad (als je niet in de spits rijdt, anders kan het veel langer duren). Sydney is ongeveer 3 uur rijden van Canberra vandaan. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Canberra Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Canberra vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Canberra? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Canberra te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Canberra? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Canberra vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Canberra deals. Tip: voor een last minute Canberra vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Canberra Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Canberra  

Hoe lang is het vliegen naar Canberra? De vliegtijd naar Canberra bedraagt iets meer dan 24 uur. Dit is inclusief tussenstops van net geen 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Canberra

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Canberra aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Canberra zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024