Vliegen naar Canberra

Goedkoop vliegticket naar Canberra boeken? Als je echt voordelig naar de Australische hoofdstad wilt vliegen vanuit Nederland dan is het gunstiger om een ticket Sydney te boeken....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Canberra voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Canberra vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Canberra vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Canberra te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Canberra? Geef je op voor de Canberra Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Canberra vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Canberra kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Canberra in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Canberra boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Canberra in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Canberra als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Canberra

Hoe lang is het vliegen naar Canberra? De vliegtijd naar Canberra bedraagt iets meer dan 24 uur. Dit is inclusief tussenstops van net geen 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Canberra

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Canberra o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Canberra met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Canberra. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Canberra zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017