Vliegen naar Granada

Granada is een belangrijke stad in het zuidoosten van Andalusië met 250.000 inwoners. Binnen Spanje is het één van de belangrijkste steden voor...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Granada voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Granada vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Granada vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Granada te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Granada? Geef je op voor de Granada Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Granada vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Granada kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Granada in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Granada boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Granada in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Granada als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Granada

Hoe lang is het vliegen naar Granada? De vluchtduur is circa 4,5 uur inclusief een tussenstop van rond een uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Granada

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Vueling
- *
KLM
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Granada o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Granada met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Granada. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Granada zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017