Vliegen naar Essaouira

Essaouira ligt in het westen van Marokko, direct aan de kust. Overal in Essaouira voel je de zee: frisse lucht waait door je haren, de meeuwen krijsen hoog in de lucht en overal...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Essaouira voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Essaouira

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Essaouira

Kaart Essaouira

Lees meer over Essaouira

... de zilte lucht van de zee. Essaouira is een oude maar hippe stad, met stadsmuren en een haven. Als je aan het eind van de ochtend bij de haven gaat staan zul je alle vissersboten terug zien keren met kisten vol vis. Vergeet dan ook niet om zo'n supervers visje te proeven! Arabische en Europese culturen vloeien in deze stad samen. Jaarlijks vindt er het Gnawa-wereldmuziekfestival plaats, waar duizenden muziekliefhebbers samenkomen.

Aan de rand van de haven tref je de vestingwal Skala du Port, die je voor slechts een paar Dirham kunt bezoeken. Bij laag water is het mogelijk om lopend de rivier Oued Ksob over te steken! Aangekomen aan de overkant van de rivier kun je de ruïnes van het fort Bordj el Berod bezichtigen. 

Vakantie Essaouira, Zon, zee, strand en cultuur
Tijdens je vakantie kun je heerlijk relaxen aan het brede zandstrand van Essaouira, maar je kunt ook gaan shoppen in de medina, de oude kern van Essaouira, binnen de stadsmuren. Hier zie je het oude Marokko, er worden tapijten, aardewerken en vele kruiden verkocht.

Essaouira kent een heerlijk klimaat, van mei t/m november is het er overdag boven de 20 graden celsius en regent het er amper. De rest van het jaar is er iets meer kans op een bui, maar alsnog is het er dan overdag zo'n 18 à 19 graden.

Luchthaven Essaouira, Amsterdam Essaouira
Vanaf Nederland wordt er rechtstreeks op Mogador Airport, het vliegveld van Essaouira, gevlogen. Vaak is het echter goedkoper om Amsterdam Marrakech te vliegen en door te reizen naar Essaouira. Marrakech ligt namelijk maar een kleine twee uur van de kuststad vandaan.

Goedkoop naar Essaouira vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Essaouira? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Essaouira te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Essaouira? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Essaouira vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Essaouira deals. Tip: voor een last minute Essaouira vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Essaouira Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Essaouira  

Hoe lang is het vliegen naar Essaouira? De vluchtduur van Amsterdam naar Essaouira bedraagt zo'n 4,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Essaouira

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Essaouira aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Essaouira zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024