Vliegen naar Fez

Fez is een van de vier koningssteden in Marokko. Deze prachtige eeuwenoude stad herbergt bijzondere bezienswaardigheden, de Bou Inania Madrasa is een mooi voorbeeld van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fez voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Fez vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fez vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fez te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fez? Geef je op voor de Fez Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fez vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Fez kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Fez in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fez boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fez in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Fez als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Fez

Hoe lang is het vliegen naar Fez? De vluchtduur Fez vanaf Amsterdam is op zijn minst 6 uur door de verplichte overstap. Een vlucht naar Fez vanaf Düsseldorf kan hierdoor vele malen sneller zijn doordat er rechtstreekse verbindingen bestaan.

Bijkomende kosten bij vluchten Fez

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Royal Air Maroc
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Fez o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fez met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Fez. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fez zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017