Vliegen naar Erzurum

In het noordoosten van Turkije ligt de historische stad Erzurum. De stad ligt op een hoogvlakte in een bergachtig gebied. Het landklimaat zorgt hier voor lange, barre winters en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Erzurum voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Erzurum

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Erzurum

Kaart Erzurum

Lees meer over Erzurum

... zomers is het juist droog en warm. Waar 's winters de temperaturen veelal ruim onder nul blijven, komen deze in de zomer doorgaans ruim boven de 30°C uit.

Goedkope vluchten naar Erzurum
Schrijf je nu meteen in voor onze gratis Flight-Alert service! Hiermee zorg je dat je altijd voor de beste tarieven naar Erzurum vliegt. Bepaal vooraf de datum en je prijs die je voor je ticket wil betalen. Wij vergelijken vervolgens alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Jij bepaalt of wij je dagelijks of wekelijks updaten over de beste tarieven.


Bezienswaardigheden vakantie Erzurum
Het historische Erzurum heeft enkele historische bezienswaardigheden. De ligging op de eeuwenoude zijderoute heeft de stad een rijk verleden verschaft. De Çifte Minareli Medrese, ooit gebouwd om dienst te doen als theologische school, is zeker een bezoekje waard. Het monumentale gebouw heeft twee minaretten en stamt uit de 13e eeuw.In de wintermaanden is de omgeving van Erzurum erg in trek voor wintersporters. Het skigebied van Palandöken ligt op zo'n 6 km van de stad en staat bekend als één van de populairste van Turkije. Het is erg sneeuwzeker en heeft een bereik van ruim 3.000 meter.

Vliegen naar Erzurum
Voor vluchten naar de luchthaven van Erzurum, genaamd Erzurum Hava Alani, moet je rekening houden met één tussenstop / overstap (waarschijnlijk in Istanbul). Vliegen naar Erzurum duurt zodoende al snel minimaal zo'n 5 uur. Let goed op de overstaptijd. Ook is het verstandig om voor de goedkoopste vliegtickets naar Erzurum een vertrek v.a. Brussel mee te nemen in je vergelijk. De luchthaven zelf ligt ongeveer 10 km buiten Erzurum.

Goedkoop naar Erzurum vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Erzurum? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Erzurum te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Erzurum? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Erzurum vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Erzurum deals. Tip: voor een last minute Erzurum vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Erzurum Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Erzurum  

Hoe lang is het vliegen naar Erzurum? De vliegtijd naar Erzurum bedraagt 7 uur en 10 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 45 minuten in Istanbul!

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Erzurum

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Erzurum aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Erzurum zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024