Vliegen naar Elazig

Elazig is een stad in het oosten van Turkije, midden in een prachtige heuvelachtige omgeving. De zomers zijn er warm (in juli gemiddeld overdag 35 graden celsius), de winters zijn...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 393,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 393,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Elazig voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Elazig

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Elazig

Kaart Elazig

Lees meer over Elazig

... er koud. In januari wordt het overdag niet warmer dan 2 graden, met in de nacht vorst.

Voordelig vliegen naar Elazig
Schrijf je nu direct in voor onze gratis Flight-Alert service. Zodat je altijd dagelijks of wekelijks op de hoogte bent van de scherpste tarieven. Vul bovenaan de prijs en de datum van je reis naar Elazig. Wij vergelijken dagelijks alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Dit scheelt je weer onnodig zoek werk omdat wij dit voor je doen!


Luchthaven van Elazig
Het vliegveld van Elazig is niet groot, maar er gaan wel rechtstreekse vluchten van en naar Amsterdam (o.a. door Corendon). De luchthaven van Elazig ligt zo'n 15 kilometer buiten de stad.

Bezienswaardigheden Elazig en omgeving
Elazig is nog niet door toeristen overspoeld, terwijl het een bijzondere omgeving heeft. Niet ver van Elazig vandaan ligt Nemrut Dag, dit zijn tombes in vormen van gezichten. Deze bezienswaardigheid staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Een nog niet door Nederlanders overspoelde bestemming bezoeken? Dan is Elazig een goede tip. Bovendien, het is maar een paar uurtjes vliegen! Tip: wil je eens iets anders tijdens de wintersport dan de lallende apres-ski in Oostenrijk? In de omgeving van Elazig kun je in de wintermaanden prima skiën. Op deze manier beleef je eens een heel andere wintersport dan je gewend bent.

Goedkoop naar Elazig vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Elazig? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Elazig te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Elazig? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Elazig vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Elazig kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Elazig vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Elazig boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Elazig in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Elazig Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Elazig  

Hoe lang is het vliegen naar Elazig? De vliegtijd naar Elazig bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt net geen 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Elazig

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Elazig aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Elazig met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Elazig zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023