Vliegen naar Diyarbakir

Diyarbakir is een grote historische stad in het oosten van Turkije waar een ruime meerderheid van de bevolking Koerdisch is, zo'n 90 procent. Er wonen circa 840.000 mensen in...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 266,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Diyarbakir voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Diyarbakir

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Diyarbakir

Kaart Diyarbakir

Lees meer over Diyarbakir

... Diyarbakir. De stad ligt op een 650 meter hoge rots. Diyarbakir werd ongeveer 2000 jaar voor Christus gesticht, waardoor het een rijke geschiedenis kent van Romeinen en Perzen. Bezoek hier zeker het mooie archeologische museum!


Beste reistijd Diyarbakir
Het landklimaat van Diyarbakir zorgt voor warme, droge zomers en koude winters. In de zomer is 38 graden celsius niet vreemd, het regent dan ook nauwelijks. In januari is het echter een stuk koeler, en wordt het overdag ongeveer 6 graden. In de nacht zakt het kwik onder nul, naar ongeveer -2.

Hoe heet het vliegveld van Diyarkabir Turkije?
De luchthaven Diyarbakir Airport ligt net buiten de stad. Sommige reisorganisaties duiden de luchthaven echter aan als Diyarbai. Let op de airport code DIY. Je vliegt naar exact hetzelfde vliegveld.

Goedkoop vliegen naar Diyarbakir?
Meld je aan voor onze gratis Flight-Alert service voor de beste Diyarbakir aanbiedingen. Laat ons weten wanneer je wil reizen en tegen welke prijs. Wij houden je vervolgens dagelijks of wekelijks op de hoogte van de beste tarieven. Wij vergelijken alle luchtvaartmaatschappijen zodat jij dat niet hoeft te doen! Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam. Je moet daarom rekening houden met 1 overstap (meestal op Istanbul).

Goedkoop naar Diyarbakir vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Diyarbakir? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Diyarbakir te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Diyarbakir? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Diyarbakir vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Diyarbakir deals. Tip: voor een last minute Diyarbakir vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Diyarbakir Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Diyarbakir  

Hoe lang is het vliegen naar Diyarbakir? De vluchtduur is rond de 9 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Diyarbakir

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Diyarbakir aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Diyarbakir zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024