Vliegen naar Dijon

Vliegtickets Dijon boeken? Vliegveld Dijon is een kleine luchthaven vlakbij de stad. Dijon airport is de no 1 keuze als je wil vliegen naar Bourgogne. Tip: met de trein naar Dijon...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 91,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dijon voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dijon

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dijon

Kaart Dijon

Lees meer over Dijon

... is meestal de snelste en goedkoopste oplossing!TGV Dijon
Met de trein van Amsterdam naar Dijon is een goed alternatief voor vliegen naar Dijon Frankrijk. De TGV naar Dijon is er in een goede 6 uur. Dit lijkt misschien langer dan met het vliegtuig, maar bedenk je wel dat je met de trein geen wachttijden op Schiphol hebt én je midden in de stad uitstapt - dus ook geen transfertijden.

Deze stad ligt vlakbij op de Frans / Zwitserse grens, ongeveer 150 kilometer boven Lyon. 

Dijon staat bekend als de stad van de mosterd, die je in bijna elke winkel in de stad kunt kopen. Daarnaast ligt Dijon in Bourgondie, de streek van de verrukkelijke wijnen en het heerlijk eten, wat al een bezienswaardigheid op zich is. In Dijon zelf kun je vele kathedralen bezoeken, zwerven over de eindeloze marktjes en een glas wijn drinken op een van de zonovergoten terrasjes.

Dijon kent het aangename Franse klimaat. In juli en augustus lopen de temperaturen overdag op naar 25 graden celsius, in de nacht koelt het af naar een graad of 14. In de winter is het een stuk koeler in Dijon, in december en januari ligt de gemiddelde temperatuur overdag rond de 4 graden. In de nacht kan het dan (licht) vriezen.

Goedkoop naar Dijon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dijon? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dijon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dijon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dijon vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Dijon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Dijon vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dijon boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dijon in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Dijon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dijon  

Hoe lang is het vliegen naar Dijon? De vluchtduur is circa anderhalf uur. Bij een vliegreis naar Dijon met overstap kan je al snel een uur of 2 optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Dijon

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dijon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dijon met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dijon zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023