Vliegen naar Dijon

Dijon is een stad in het oosten van Frankrijk, ongeveer 150 kilometer boven Lyon. Dijon staat bekend als de stad van de mosterd, die je in bijna elke winkel in de stad kunt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dijon voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dijon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dijon vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dijon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dijon? Geef je op voor de Dijon Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dijon vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dijon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dijon in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dijon boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dijon in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dijon als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dijon

Hoe lang is het vliegen naar Dijon? De vluchtduur is circa anderhalf uur. Bij een vliegreis naar Dijon met overstap kan je al snel een uur of 2 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Dijon

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dijon o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dijon met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dijon. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dijon zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017