Vergelijk de beste vliegtickets Nederlandse Antillen

Vliegtickets Nederlandse Antillen boeken? Goedkoop vliegen naar Nederlandse Antillen:eilanden tips:

Goedkope vliegtickets Antillen : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Curacao
bestemming Curacao

Op zo’n 10 uur vliegen van Nederland ligt Curaçao, waarvandaan je de kleurrijke hoofdstad Willemstad kunt bezoeken.  

Vliegtickets Antillen : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bonaire
bestemming Bonaire

Het tropische eiland Bonaire is een toeristische trekpleister. De vluchtduur naar Bonaire duurt doorgaans 9 a 10 uur. 

Vliegtickets Antillen : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Sint Maarten
bestemming Sint Maarten

3x per week gaat er een directe vlucht naar één van het grootste vliegveld van het Caribisch gebied, Juliana Airport.

Luchthavens in Antillen

Kaart Antillen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Antillen

Vakantie op de Nederlandse Antillen? Deze eilanden in Caraïbische Zee zijn ver van huis maar toch vertrouwd. Zo kan je gewoon Nederlands praten en verkopen ze Nederlandse producten bij de supermarkt!

Op rondreis kan je eerst vliegen naar Curaçao en daarna Bonaire, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten ontdekken per boot of met een klein vliegtuig. Bonaire en Curaçao liggen voor de kust van Venezuela terwijl de andere drie eilanden ten oosten van Puerto Rico liggen. 

Op de eilanden kun je genieten van zon, zee, schitterende stranden en allerlei watersportactiviteiten:

  • Zo zit Bonaire vol avontuur en voor de duikers en snorkelaars onder ons is dit een absolute aanrader. Je kunt hier namelijk een wonderschone onderwaterwereld ervaren met adembenemende koraalriffen.
  • Curaçao ook wel bekend door zijn historische gekleurde Willemstad heeft ook ontzettend veel in zijn verschiet. Een bezoek aan de mysterieuze grotten of het zoutmeer waar je zo maar een groep flamingo’s tegen het lijf zou kunnen lopen is beslist een bezoekje waard!
  • Ook Sint-Maarten zit vol verrassingen. Wist je dat je dit de enige plek ter wereld is waar Frankrijk en Nederland aan elkaar grenzen?
  • Op Sint Eustatius kan iedere natuurliefhebber zijn hart ophalen. De uitzichten die je op doet bij het beklimmen van de slapende vulkaan de Quill is werkelijk waar een fantastische ervaring.
  • Saba is dan wel het kleinste eiland van de Antillen maar heeft daar in tegen wel het hoogste gebergte met als hoogste punt 877 meter. 

 

Vliegen naar Nederlandse Antillen

Voor een vakantie naar de Nederlandse Antillen vind je de meest voordelige vliegtuigtickets naar Curaçao, omdat op deze bestemming meerdere airlines vliegen. Ook voor Sint-Maarten en Bonaire vind je rechtstreekse vluchten waarbij de vluchtduur zo’n 10 uur bedraagt. Vluchten naar Saba en Sint Eustatius hebben minimaal één tussenlanding.

De afstand tussen Nederland en deze eilanden in de Caribische Zee is circa 8000 kilometer. Omdat het op de Antillen in de winter 5 uur en in de zomer 6 uur vroeger is heb je in de regel prettige vluchttijden.

Voor de beste deal is het zeker de moeite waard om tickets te boeken tijden de speciale KLM werelddeal weken of de grote Ticket Sale van Arke (voor vluchten naar Aruba, Bonaire en Curacao met de dreamliner). Schrijf je in voor de Flight Alert zodat je als eerste weet wanneer er een aanbieding is naar jouw favoriete Antillen eiland. Zo ben je snel op de hoogte en heb je de beste keuze aan data dat je kunt vliegen tegen het laagste tarief.


Handige informatie over de vliegvelden in Nederlandse Antillen vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Antillen vliegen? 2 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Antillen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Antillen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Antillen deals. Tip: voor een last minute Antillen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Antillen Deals als 1e ontvangen?


Nederlandse Antillen vliegtijd 

Vanaf Schiphol gaan er rechtstreekse vluchten naar Aruba, Bonaire, Curacao en Sint-Maarten. De vluchtduur naar de Antillen verschilt dan ook per eiland. Hoe lang is het vliegen naar de Antillen? Bij een rechtstreekse vlucht kun je ervan uitgaan dat je 9,5 uur onderweg bent.

Bijkomende kosten bij vluchten Antillen

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
Corendon.com
- *
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *
Tix
 € 30,-
TUIFly.be
- *
D-reizen
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Antillen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Antillen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024