Vliegen naar Culiacan

Culiacan is een stad in het noordwesten van Mexico. Het heeft een rijke geschiedenis en in de omgeving zijn er vele bezienswaardigheden, zoals de hot springs. Daarnaast kun je in...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 916,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Culiacan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Culiacan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Culiacan

Kaart Culiacan

Lees meer over Culiacan

... Culiacan de kathedraal bezoeken. Als je een halfuurtje richting het westen rijdt ontdek je de Mexicaanse stranden.

De beste reistijd is van november tot en met april, wanneer het wat koeler is (28 - 35 graden overdag) en er weinig regen valt. Van juni tot en met september is het overdag gemiddeld 36 graden celsius en valt er veel regen.

Alhoewel het vliegveld van Culiacan een internationale luchthaven is, wordt er vooral gevlogen op andere Mexicaanse steden. Internationale vluchten vliegen vooral richting Amerikaanse steden zoals Los Angeles. Vanaf Amsterdam vlieg je waarschijnlijk via Mexico-stad naar Culiacan. De reistijd is minimaal 14 uur, het hangt van je overstaptijd af hoelang je uiteindelijk onderweg bent.

Het beste kun je in Culiacan reizen per huurauto of taxi. Het is ook mogelijk om vanaf Culiacan de rest van Mexico te ontdekken per trein. Het is een leuke manier, maar de rails zijn vaak verouderd in Mexico. Hierdoor rijdt de trein erg langzaam. Het is wel een goedkope manier om te reizen, het is circa 3x zo goedkoop als reizen per bus.

Goedkoop naar Culiacan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Culiacan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Culiacan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Culiacan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Culiacan vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Culiacan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Culiacan vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Culiacan boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Culiacan in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Culiacan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Culiacan  

Hoe lang is het vliegen naar Culiacan? De vluchtduur is circa 17 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Culiacan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Culiacan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Culiacan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024