Vliegen naar Cozumel

Op rondreis door Mexico? Cozumel mag dan niet ontbreken wat dit eiland is een absolute droombestemming. De palmbomen wuiven er, de zee is er azuurblauw en de stranden...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cozumel voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cozumel vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cozumel vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cozumel te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cozumel? Geef je op voor de Cozumel Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cozumel vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cozumel kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cozumel in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cozumel boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cozumel in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cozumel als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cozumel

Hoe lang is het vliegen naar Cozumel? De vluchtduur is al snel meer dan 25 uur inclusief tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cozumel

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cozumel o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cozumel met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cozumel. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cozumel zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017