Vliegen naar Cozumel

Vanuit Nederland, Belgie en de vliegvelden in de Duitse grensstreek zijn er geen directe vluchten naar Cozumel Mexico maar wel verbindingen met stop of overstap. Zoek je een leuke deal voor goedkoop vliegen naar Cozumel? Dan tref je hier de beste actuele vliegtickets Cozumel tips! 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 844,-

KLM

aanbevolen v.a. € 791,-

United Airlines

aanbevolen v.a. € 844,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cozumel voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cozumel

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cozumel

Kaart Cozumel

Lees meer over Cozumel

...

Op rondreis door Mexico? Cozumel mag dan niet ontbreken wat dit eiland is een absolute droombestemming. De palmbomen wuiven er, de zee is er azuurblauw en de stranden parelwit.

Een droomvakantie
Cozumel is een eiland voor de kust van Mexico, niet ver van Cancun. Het eiland is niet voor niets een favoriete plek van cruiseschepen om aan te meren. Houd je van duiken of snorkelen? Dan moet je hier ook geweest zijn, de onderwaterwereld is namelijk werkelijk prachtig. Je treft hier enkele van de mooiste duikplekken van heel Mexico!

Klimaat 
Het eiland kent een tropisch klimaat. Hierdoor is het het hele jaar door tussen de 21 en 32 graden celsius. Hou er wel rekening mee dat het op een dag stralend zonnig kan zijn, maar het een uur later flink kan regenen. Echter, die regen is vaak binnen mum van tijd weer opgelost. Er waait een aangenaam zeebriesje.

Goedkope vluchten van Amsterdam naar Cozumel  
Wanneer je op vakantie gaat naar Cozumel zul je een overstap moeten maken als je naar het eiland wilt vliegen. Vanaf Nederland gaan er geen directe vluchten naar dit prachtige eiland. Vanaf het Cozumel International Airport gaan er echter genoeg vluchten naar andere steden, waardoor er meerdere mogelijkheden zijn voor een overstap, bijvoorbeeld in Atlanta.

Als je voordelig naar Cozumel wilt reizen hebben we echter een veel betere tip. Vanaf Playa del Carmen gaat een ferry naar Cozumel die er maar 45 minuten over doet en toen wij gingen (voorjaar 2016) slechts $ 10,50 koste. Playa del Carmen is slechts 45 minuten rijden van Cancun airport. Een bus transfer kost je nog geen $ 20,-. Nu komt ie: want een vlucht naar Cozumel kan je maar zelden onder de 750,- boeken, maar een vliegtickets Cancun daar zijn soms zelfs al acties onder de 500,- euro voor boekbaar. Dus zelfs inclusief transfer en de (geweldige leuke) overtocht per boot van Playa del Carmen naar Cozumel bespaar je al snel 250,- euro met deze route.

Tip: ga je Cozumel bezoeken tijdens een rondreis door Mexico? Check dan hier het overzicht met alle vliegen naar Mexico tarieven.

Cozumel is een piepklein eiland waardoor er nauwelijks openbaar vervoer is. Wil je het eiland ontdekken en uit het stadje? Dan kun je het beste een auto huren of een taxi nemen.

Goedkoop naar Cozumel vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cozumel? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cozumel te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cozumel? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cozumel vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cozumel deals. Tip: voor een last minute Cozumel vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cozumel Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cozumel  

Hoe lang is het vliegen naar Cozumel? De vluchtduur is al snel meer dan 25 uur inclusief tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Cozumel

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cozumel aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cozumel zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024