Vliegen naar Roatan

Roatan is een eiland voor de kust van Honduras. Roatan kent prachtige zandstranden en een azuurblauwe zee. Daarnaast heeft het een prachtig onderwaterleven, waardoor het een van...   

> lees meer
Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 581,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 581,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Roatan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Roatan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Roatan

Kaart Roatan

Lees meer over Roatan

... de belangrijkste duikstekken van Honduras is. Roatan is een van de meeste bezochte plekken in Honduras door toeristen.

Roatan is ongeveer 60 km lang en 8 km breed. De grootste plaats op het eiland is Coxen Hole, waar je ook de luchthaven van Roatan vindt: Juan Manuel Galvez International Airport. Vanaf dit vliegveld vertrekken vliegtuigen naar ongeveer 10 bestemmingen in noord-, zuid-, en midden-amerika. Vanuit Europa zul je dus altijd minimaal een overstap moeten maken om op dit eiland te komen. Hierdoor komt de totale reistijd vanuit Nederland al snel op zo'n 12 uur te liggen (maar dit hangt natuurlijk van je overstaptijd af).

Roatan kent een tropisch klimaat. De beste reistijd zijn de maanden maart en april. Na deze maanden volgt de hete zomer gevolgd door het regenseizoen. Roatan wordt regelmatig geteisterd door een orkaan, dus hou het weerbericht altijd goed in de gaten als je op Roatan verblijft.

Goedkoop naar Roatan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Roatan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Roatan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Roatan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Roatan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Roatan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Roatan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Roatan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Roatan in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Roatan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Roatan  

Hoe lang is het vliegen naar Roatan? De vluchtduur Roatan bedraagt ongeveer 34 uur. Deze lange vluchtduur komt mede doordat er geen goede verbindingen bestaan. Daarom moet u rekenen op een tussenstop van ongeveer 20 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 357 ,-
Phuket
€ 55 ,-
Krakau
€ 317 ,-
Toronto

Bijkomende kosten bij vluchten Roatan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Roatan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Roatan met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Roatan. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Roatan zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019