Vliegen naar Roatan

Roatan is een eiland voor de kust van Honduras. Roatan kent prachtige zandstranden en een azuurblauwe zee. Daarnaast heeft het een prachtig onderwaterleven, waardoor het een van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Roatan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Roatan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Roatan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Roatan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Roatan? Geef je op voor de Roatan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Roatan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Roatan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Roatan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Roatan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Roatan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Roatan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Roatan

Hoe lang is het vliegen naar Roatan? De vluchtduur Roatan bedraagt ongeveer 34 uur. Deze lange vluchtduur komt mede doordat er geen goede verbindingen bestaan. Daarom moet u rekenen op een tussenstop van ongeveer 20 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Roatan

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Roatan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Roatan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Roatan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Roatan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017