Vliegen naar Merida

In het zuidoosten van Mexico, niet ver van Cancun, ligt de stad Merida. Rond Merida vind je prachtige bezienswaardigheden, zoals het bekende Chichen Itza, op 1,5 uur rijden van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Merida voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Merida vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Merida vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Merida te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Merida? Geef je op voor de Merida Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Merida vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Merida kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Merida in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Merida boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Merida in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Merida als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Merida

Hoe lang is het vliegen naar Merida? De vluchtduur is 16 incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Merida

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Merida o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Merida met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Merida. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Merida zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017