Vliegen naar Clermont Ferrand

Goedkope tickets Clermond Ferrand Frankrijk boeken? Er zijn helaas niet geweldig veel airlines die vluchten naar Clermont Ferrand aanbieden, hierdoor is het prijsniveau relatief hoog voor de hoeveelheid kilometers die je aflegt. Er is echter nog een voordeligere optie om te reizen naar Clermont Ferrand!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 458,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 1,586,-

KLM

aanbevolen v.a. € 214,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Clermont Ferrand voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Clermont Ferrand

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Clermont Ferrand

Kaart Clermont Ferrand

Lees meer over Clermont Ferrand

...

Tickets Clermont Ferrand te duur? Overweeg optie 2:
Een vlucht naar Lyon, wat op relatief korte afstand ligt van de stad is vaak 50% goedkoper dan vlucht naar Clermont Ferrand. Je reist vervolgens naar Clermont Ferrand door het prachtige gebied de Auvergne waar het hoofdstad van is, zeker geen straf!

Clermont Ferrand in Frankrijk is een goede uitvalsbasis voor wie een rondreis door de Auvergne wil maken. Teveel mensen slaan de stad zelf echter over en dat terwijl er van alles te doen is in Clermont Ferrand. Zo kun je een bezoek brengen aan de kathedraal Le Notre Dame de l'Assomption. Deze opvallende kathedraal met 2 hoge punten bestaat helemaal uit zwart lavasteen, hierdoor zie je hem al van verre.

Het weer in Clermont Ferrand is bijzonder aangenaam in het voorjaar, de zomer en de vroege herfst. Van juni t/m september is het overdag gemiddeld zo'n 21 tot 24 graden. In de nacht koelt het aardig af: de temperatuur ligt dan rond de 10 graden Celsius.

Het vliegveld van Clermont Ferrand heeft 3 landingsbanen. Deze luchthaven is uitstekend geschikt om naartoe te vliegen als je de Auvergne wilt ontdekken. Het Clermont Ferrand Auvergne Airport ligt 7 kilometer ten oosten van de stad. Om de omgeving te verkennen kun je het beste een auto huren. Juist met het openbaar vervoer reizen? Clermont Ferrand heeft een goede treinverbinding met o.a. Parijs.

Goedkoop naar Clermont Ferrand vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Clermont Ferrand? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Clermont Ferrand te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Clermont Ferrand? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Clermont Ferrand vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Clermont Ferrand deals. Tip: voor een last minute Clermont Ferrand vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Clermont Ferrand Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Clermont Ferrand  

Hoe lang is het vliegen naar Clermont Ferrand? De vliegtijd naar Clermont Ferrand bedraagt 1,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Clermont Ferrand

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Clermont Ferrand aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Clermont Ferrand zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024