Vliegen naar Clermont Ferrand

Clermont Ferrand in Frankrijk is een goede uitvalsbasis voor wie een rondreis door de Auvergne wil maken. Teveel mensen slaan de stad zelf echter over en dat terwijl er van alles...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Clermont Ferrand voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Clermont Ferrand vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Clermont Ferrand vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Clermont Ferrand te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Clermont Ferrand? Geef je op voor de Clermont Ferrand Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Clermont Ferrand vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Clermont Ferrand kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Clermont Ferrand in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Clermont Ferrand boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Clermont Ferrand in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Clermont Ferrand als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Clermont Ferrand

Hoe lang is het vliegen naar Clermont Ferrand? De vliegtijd naar Clermont Ferrand bedraagt 1,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Clermont Ferrand

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Clermont Ferrand o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Clermont Ferrand met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Clermont Ferrand. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Clermont Ferrand zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017