Vliegen naar Chiang Rai

Chiang Rai ligt in het noorden van Thailand, bij de grenzen met Myanmar en Laos. De provincie Chiang Rai is lange tijd geisoleerd geweest van de rest van Thailand, waardoor het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chiang Rai voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Chiang Rai vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chiang Rai vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chiang Rai te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chiang Rai? Geef je op voor de Chiang Rai Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chiang Rai vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Chiang Rai kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Chiang Rai in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chiang Rai boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chiang Rai in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Chiang Rai als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Chiang Rai

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Chiang Rai o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chiang Rai met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Chiang Rai. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chiang Rai zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017