Vliegen naar Bursa

Ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Istanbul, onder de zee van Marmara, ligt Bursa ook wel bekend als Boersa. En hoewel Bursa niet heel veel mensen in Nederland veel zal zeggen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bursa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bursa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bursa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bursa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bursa? Geef je op voor de Bursa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bursa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bursa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bursa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bursa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bursa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bursa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bursa

Hoe lang is het vliegen naar Bursa? De vliegtijd naar Bursa bedraagt 8 uur. Dit is inclusief tussenstops 2 uur 20 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Bursa

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bursa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bursa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bursa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bursa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017