Vliegen naar Bursa

Ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Istanbul, onder de zee van Marmara, ligt Bursa ook wel bekend als Boersa. En hoewel Bursa niet heel veel mensen in Nederland veel zal zeggen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bursa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bursa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bursa

Kaart Bursa

Lees meer over Bursa

... is deze stad in Turkije wel degelijk bekend. Met ruim 1,2 miljoen inwoners is dit na Istanbul, Ankara en Izmir de vierde stad van Turkije.

Voordelige vliegtickets naar Bursa
Schrijf je nu direct in voor onze gratis Flight-Alert service. Zodat je altijd er zeker van bent dat je voor het beste tarief naar Bursa vliegt. Wij vergelijken dagelijks alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Laat ons de datum van je reis weten en het bedrag dat je wil betalen. Wij houden je vervolgens dagelijks of wekelijks via een update op de hoogte van de beste prijzen.

Beste reistijd bezoek Bursa
Voor een actievere vakantie is Bursa eigenlijk in elk seizoen goed te bezoeken. De temperatuur is in de zomer en het voorjaar rond de 28 graden. Wil je toch de beste kans op mooi weer ga dan in juli of augustus. Het is dan gemiddeld 29 graden en er is een kleine kans op neerslag.

Vliegen naar Bursa
Vanaf München gaat een directe vlucht naar de luchthaven van Bursa. Die luchthaven is overigens niet in Bursa zelf maar in het plaatsje Yenisehir ook wel Yeni Åžehir genoemd. Vluchten vanaf andere luchthavens hebben meestal een overstap in Ankara. Een prima alternatief voor vliegen naar Bursa is natuurlijk vliegen op Istanbul airport want dit ligt maar 75 kilometer van het vliegveld Yenisehir bij Bursa. Tip: er zijn niet vaak aanbiedingen voor vliegtickets Bursa, maar als je bij bovenstaande aanbieders naar vluchten vanaf Düsseldorf naar zoekt dan wil dat soms wel lukken voor 300,- a 350,- retour. Toch zal je meestal verreweg het voordeligste uit zijn door te kiezen voor vliegtickets Istanbul. Voor de route Istanbul - Bursa kan je vervolgens de ferry nemen die brengt je er in een half uurtje. Vanaf de Sabiha Gökçen Airport bij Istanbul gaan er zelfs regelmatige busdiensten naar de ferry naar Bursa.

Bursa en omgeving bezienswaardigheden
Van november tot en met maart kun je op 40 minuten rijden van Bursa wintersporten. In de zomer kun je door de stad slenteren en de prachtige moskeeën en musea bewonderen. Daarnaast ligt Bursa maar een aantal kilometers van de zee vandaan, waar je prachtige stranden vindt om te relaxen. Er is in en rondom Bursa genoeg te zien en te beleven. Sommige delen van het oude centrum van de stad is werelderfgoed.

Goedkoop naar Bursa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bursa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bursa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bursa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bursa vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Bursa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bursa vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bursa boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bursa in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bursa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bursa  

Hoe lang is het vliegen naar Bursa? De vliegtijd naar Bursa bedraagt 8 uur. Dit is inclusief tussenstops 2 uur 20 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Bursa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bursa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bursa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024