Vliegen naar Konya

Konya is een grote stad in het zuiden van Turkije en tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad heeft een lange rijke historie wat zich tot de dag van vandaag...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 248,-

Pegasus Airlines

aanbevolen v.a. € 250,-

Sun Express

aanbevolen v.a. € 248,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Konya voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Konya

Kaart Konya

Lees meer over Konya

... reflecteert op de stad. De stad heeft meer dan 1 miljoen inwoners in haar stedelijke gebied. In de stad zelf wonen ongeveer 760 duizend mensen. De stad is gelegen op 250 km van de Middellandse Zee.

Voordelig vliegen naar Konya
Als je opzoek bent naar goedkope vliegtickets naar Konya schrijf je dan in voor de gratis Flight-Alert service. Jij bepaalt vooraf de prijs die je wil betalen voor een ticket en de datum van je reis. Wij vergelijken vervolgens dagelijks alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen naar Konya. Tevens kan je een selectie uit verschillende vertrekluchthavens of last-minute maken.

Beste reistijd Konya
Konya kent een uiterst plezierig klimaat met zomers zeer hoge temperaturen en weinig regenval. Van mei tot juni is de temperatuur het meest aangenaam. Het is dan niet te heet maar en ideaal om activiteiten te ondernemen. Wil je toch wat kans op wat frissere temperaturen ga dan in de herfst. Het is dan nog steeds rond de 23 graden maar er is een veel grotere kans op neerslag dan in het voorjaar.

Vliegveld Konya
Konya Airport is de luchthaven van Konya en dit vliegveld is makkelijk bereikbaar vanaf de stad. De luchthaven is gelegen op ongeveer 18 km van Konya. Er is openbaar vervoer of eventuele taxi's voor je vervoer naar Konya.

Goedkoop naar Konya vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Konya? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Konya te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Konya? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Konya vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Konya kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Konya vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Konya boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Konya in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Konya Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Konya  

Hoe lang is het vliegen naar Konya? De vliegtijd naar Konya bedraagt 6 uur en 45 minuten vanaf Schiphol. Dit is inclusief tussenstop van ongeveer 2 uur in Istanbul.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Konya

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Sun Express
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Konya aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Konya met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Konya zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023