Vliegen naar Konya

Konya is een grote stad in het zuiden van Turkije en tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad heeft een lange rijke historie wat zich tot de dag van vandaag...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Konya voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Konya vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Konya vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Konya te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Konya? Geef je op voor de Konya Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Konya vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Konya kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Konya in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Konya boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Konya in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Konya als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Konya

Hoe lang is het vliegen naar Konya? De vliegtijd naar Konya bedraagt 6 uur en 45 minuten vanaf Schiphol. Dit is inclusief tussenstop van ongeveer 2 uur in Istanbul.

Bijkomende kosten bij vluchten Konya

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Konya o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Konya met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Konya. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Konya zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017