Vliegen naar Eskisehir

Vanaf april 2017 kan je directe vluchten Eskisehir boeken met vertrek vanaf de internationale luchthaven van Oostende in België. Een directe of rechtstreekse vlucht Eskisehir...   

> lees meer
Directe vlucht vanaf Oostende v.a €99,-
TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 99,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Eskisehir voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Eskisehir

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Eskisehir

Kaart Eskisehir

Lees meer over Eskisehir

... vanaf Amsterdam Schiphol airport of andere Nederlandse luchthaven is op dit moment niet beschikbaar.

Goedkoop vliegen naar Eskisehir vanaf Oostende of ...
Een goed alternatief is vliegtickets Istanbul of tickets Amsterdam Ankara boeken en vanaf daar de hogesnelheidstrein naar Eskisehir nemen. De afstand Ankara Eskisehir is maar 240 kilometer en je bent dus in een flits in Eskisehir. Dit is in de regel veel sneller dan vliegtickets Eskisehir met tussenstops op andere luchthvanes boeken.

Eskisehir is een stad in het midden van Turkije. Er wonen zo'n 630.000 inwoners in de stad. Eskisehir heeft twee universiteiten, waardoor er veel jongeren in de stad wonen. Daarnaast staat Eskisehir bekend om haar hamams. Het is één van de oudste steden in de streek, opgericht ongeveer 3500 voor Christus. Hierdoor zijn er veel historische bezienswaardigheden in en om de stad, alhoewel er naar de Turkse Onafhankelijkheidsoorlog, die tot 1922 duurde, veel opnieuw is opgebouwd.

Beste reistijd Eskisehir
Eskisehir kent koude winters met temperaturen rond het vriespunt en warme zomers, met een gemiddelde temperatuur overdag van zo'n 28 graden Celsius. De beste reistijd is dan ook van mei tot en met oktober. In deze maanden ligt de temperatuur overdag rond of boven de 20 graden Celsius.

Eskisehir airport
Eskisehir heeft een klein vliegveld, die naast burgerluchtvaart als basis voor de luchtmacht dient. Er wordt voornamelijk op Turkse steden gevlogen. De luchthaven van Eskisehir wordt ook wel Eskisehir Anadolu Airport  of Anadolu University Airport genoemd. Dit vliegveld ligt ten noorden van de stad Eskisehir.

Goedkoop naar Eskisehir vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Eskisehir vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Eskisehir te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Eskisehir? Geef je op voor de Eskisehir Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Eskisehir vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Eskisehir kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Eskisehir in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Eskisehir boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Eskisehir in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Eskisehir Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Eskisehir  

Hoe lang is het vliegen naar Eskisehir? De vluchtduur is circa 10 a 11 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 670 ,-
Nieuw-Zeeland
€ 49 ,-
Venetie
€ 389 ,-
Mexico City

Bijkomende kosten bij vluchten Eskisehir

Aanbieder
Reserveringskosten
Top TUIFly.be
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Eskisehir o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Eskisehir met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Eskisehir. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Eskisehir zijn het laatste gecheckt op 24-12-2018

0
shares