Vliegen naar Brest

Brest is een prachtige havenstad in Bretagne, het noordwesten van Frankrijk. Het is met haar 150.000 inwoners geen grote stad, maar wel een moderne hoewel de bezienswaardige...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 183,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brest voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Brest

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Brest

Kaart Brest

Lees meer over Brest

... kastelen anders doen vermoeden. Brest heeft een van de meest belangrijke havens in Europa en heeft daarbuiten nog veel meer te bieden. Het kasteel is zogezegd zeker een bezoekje waard, daarbij zijn de rondvaarttochten langs de baai ook een aanrader. Je kunt hier oude oorlogs- en marineschepen bezichtigen.

Het gigantische aquarium van Brest is de attractie van de stad. Begeef je op de bodem van de Oceaan en ontdek de biodiversiteit van het onderwaterleven. Pinguins en andere dieren van de Noord- en Zuidpool zie je op het pool paviljoen.

Hierboven vind je de actuele aanbiedingen voor vliegtickets Brest. Guipavas Brest Airport (BES) is maar een klein vliegveld, daarom gaan er geen directe vluchten naar deze bestemming. Je maakt een overstap in Parijs op Charles de Gaulle airport of in Lyon en hierdoor verlengt je reisduur iets. Als je op het vliegveld van Brest land namelijk: Guipavas Brest Airport aangekomen tref je een goede treinverbinding met de binnenstad. Brest is overigens ook per TGV of ferry vanuit Engeland te bereiken. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Brest Bretagne Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Brest vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Brest? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Brest te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brest? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brest vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Brest deals. Tip: voor een last minute Brest vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Brest Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Brest  

Hoe lang is het vliegen naar Brest? De vliegtijd naar Brest bedraagt 3 uur en 45 minuten. Dit is inclusief tussenstop die nodig is om de bestemming te bereiken.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Brest

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Brest aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brest zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024