Vliegen naar Bermuda

Bermuda is officieel een eilandengroep, maar veel van deze eilandjes zijn door middel van bruggen en wegen met elkaar verbonden. De hoofdstad van Bermuda is Hamilton en er wordt...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 859,-

KLM

aanbevolen v.a. € 929,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bermuda voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bermuda

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bermuda

Kaart Bermuda

Lees meer over Bermuda

... vooral Engels en Portugees gesproken. Bermuda is ooit ontdekt door de Spanjaard Juan de Bermudez, maar dit eiland werd in de 17e eeuw geclaimd door de Britten. Bermuda is tegenwoordig nog altijd Brits grondgebied. 

Bermuda staat bekend om haar prachtige natuur, prachtige koraalriffen ideaal om te duiken en een tal van parken waar meer dan genoeg te zien is. Het subtropische klimaat en de ligging in de Atlantische golfstroom zorgt voor gematigde temperaturen in de winter en zomer. Zomers is het weliswaar warm met temperaturen rond de 27 - 29 graden, maar het kwik komt maar weinig boven de 30 graden. In de winter kan het voorkomen dat door een noordenwind het kwik daalt tot beneden de 10 graden, maar gemiddeld liggen de temperaturen rond de 20 graden. De ligging ten noorden van de Caribbean zorgt ervoor dat Bermuda buiten de route ligt van heftige orkanen.

Goedkope vliegtickets Bermuda vinden? Hier helpen we je door aanbiedingen van vluchten Amsterdam Bermuda en Brussel Bermuda naast elkaar op 1 pagina te plaatsen. Voordelige vluchten vanaf Amsterdam gaan vrijwel altijd via Londen met British Airways. 

Goedkoop naar Bermuda vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bermuda? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bermuda te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bermuda? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bermuda vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bermuda deals. Tip: voor een last minute Bermuda vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bermuda Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bermuda  

Hoe lang is het vliegen naar Bermuda? De vliegtijd naar Bermuda bedraagt 12 uur en 20 minuten. Dit is inclusief tussenstop van iets meer dan 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Bermuda

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bermuda aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bermuda zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024