Vliegen naar Libanon

Libanon kan je helaas nog niet met een directe vlucht vanaf Schiphol of een andere Nederlandse luchthaven bereiken. Vlieg je vanaf een Nederlandse luchthaven dan heb je vaak een overstap in Europa, zoals in Parijs of Rome. Vanaf Brussel kan je echter wel met een directe vlucht naar Beiroet vliegen, de hoofdstad van Libanon.

Goedkope tickets Libanon

Last minute Libanon aanbiedingen

logo tix.jpg

Beiroet

v.a. € 191,-

Goedkoop naar Libanon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Libanon vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Libanon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Libanon? Geef je op voor de Libanon Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Libanon vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Libanon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Libanon in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Libanon boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Libanon in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Libanon als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Libanon

Hoe lang is het vliegen naar Libanon? De vluchtduur bedraagt minimaal 6 uur vanuit Nederland

Bijkomende kosten bij vluchten Libanon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Libanon o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Libanon met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Libanon. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Libanon zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017