Vliegen naar Libanon

De beste deals voor tickets Libanon? Check de Libanon aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Libanon : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Beiroet
bestemming Beiroet

Goedkope tickets Libanon

  1. Vliegen Naar Beiroet v.a. €178,-

Luchthavens in Libanon

Kaart Libanon

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Libanon

Bij vliegmaatschappij Transavia kan je nu al voor vertrek vanaf november 2018 goedkope vliegtickets Libanon boeken. Tot nu toe  kon je helaas nog niet goedkoop vliegen naar Libanon vanaf Amsterdam en al helemaal niet met een directe vlucht!  Vanaf Brussel  is er overigens ook in het zomerseizoen wel een directe vlucht naar Libanon.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Libanon?
Enkele grote airlines die naar Libanon vliegen zijn KLM en Air France. Maar ook Turkish Airlines, British Airways, Lufthansa en Alitalia bieden vluchten aan naar Libanon. Vlieg je vanaf Brussel Zaventem dan kan je een directe vlucht boeken met Middle East Airlines. De vluchtduur bedraagt dan ongeveer 4,5 uur. De prijs voor een directe vlucht ligt echter wel hoger en is dus iets om rekening mee te houden.  Dat is overigens niet het geval met de Transavia vlucht die in het winterseizoen van start gaat. Bekijk het vergelijk en lees alle tips voor goedkoop vliegen naar Beiroet.

Luchthavens in Libanon
Wanneer je naar Libanon vliegt kom je aan op het enige vliegveld wat internationale vluchten faciliteert, namelijk Rafik Hariri International Airport (BEY). Naast Beiroet kan je ook de andere steden goed bereiken vanaf de luchthaven. Let wel op dat je enkel met taxi’s of een huurauto het vliegveld kan verlaten. Als je gebruikt wil maken van een taxi onderhandel dan vooraf goed over de prijs. Handige informatie over de vliegvelden in Libanon vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Beste reistijd Libanon
Libanon heeft een mediterraan klimaat waardoor het nauwelijks echt koud is, maar kent wel hele hete zomers. Je kunt hierdoor de zomermaanden van juli tot september beter vermijden als je niet goed tegen de hitte kan. Echter, heb je in deze periode wel veel kans om goedkope vliegtickets Libanon te vinden. In de periode van december tot maart valt de meeste regen. De beste reistijd voor Libanon is dan ook van april tot juni, wanneer de temperaturen aangenaam zijn. Boek tijdig je vliegtickets om zo de beste deals te vinden voor goedkope vluchten naar Libanon.

Bezienswaardigheden en tips
Libanon heeft veel te bieden voor haar bezoekers. Het land kent vooral heel veel historische bezienswaardigheden. Alleen al in Beiroet zijn er veel historische gebouwen te vinden. Interessant hierbij is dat de meeste van deze gebouwen waren verwoest in de Libanese burgeroorlog, die duurde tot 1990. Alle historische gebouwen zijn toen volgens de oorspronkelijke architectuur herbouwd. Er zijn in Libanon nog veel meer oude steden te vinden vol met historische waarde.

Ben je alle cultuur en historie een beetje zat en wil je liever luieren op het strand? Doe dit dan bij de stranden van Jbeil of Byblos, deze zijn hier namelijk schoner dan bij Beiroet.

Goedkoop naar Libanon vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Libanon? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Libanon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Libanon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Libanon vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Libanon deals. Tip: voor een last minute Libanon vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Libanon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Libanon 

Hoe lang is het vliegen naar Libanon? De vluchtduur bedraagt minimaal 6 uur vanuit Nederland

Bijkomende kosten bij vluchten Libanon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Libanon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Libanon zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024