Vliegen naar Algiers

Algiers is de hoofdstad van Algerije en heeft de op een na grootste Middellandse zeehaven van Afrika. Kenmerkend voor de stad is het doolhof aan smalle straatjes en witte huizen...   

> lees meer
TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 140,-

KLM

aanbevolen v.a. € 179,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 343,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Algiers voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Algiers

Kaart Algiers

Lees meer over Algiers

... en de levendige medina. De Kasba van Algiers staat sinds 1992 op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Bezienswaardigheden Algiers
Algiers heeft een wonderbaarlijke mengeling van Franse, Moorse en Afrikaanse culturen, wat de stad een bijzondere charme geeft. De Grote Moskee, de Holy Trinity en het Bardo museum bieden je een unieke indruk van deze culturen. Tenslotte is het Queen museum een fantastische ervaring!

Goedkoop vliegen naar Algiers?
Vliegen naar Algiers? Er geen helaas geen directe vluchten vanuit ons land naar Algiers. Een rechtstreekse vlucht  kan wel via Brussel - Zaventem Airport naar de luchthaven van Algiers. Wil je goedkoop vliegen naar Algiers vergeet je dan niet in te schrijven voor onze Flight-Alert service. Je kan dan meerdere vertrekluchthavens vergelijken en zo de beste deal scoren!

Vlucht Amsterdam Algiers, wat is de Luchthaven Algiers?
Het vliegveld van Algiers, Houari Boumediene Airport (ALG), ligt zo'n 20 km ten zuidoosten van de stad. Reizen in Algerije kun je het beste per taxi.

Goedkoop naar Algiers vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Algiers vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Algiers te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Algiers? Geef je op voor de Algiers Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Algiers vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Algiers kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Algiers in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Algiers boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Algiers in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Algiers Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Algiers  

Hoe lang is het vliegen naar Algiers? Vanaf Amsterdam Schiphol gaan geen rechtstreekse vluchten naar Algiers. De meest vluchten gaan via Parijs of Londen waardoor de totale vluchtduur ongeveer 4 - 5 uur bedraagt.

Nieuwste Error Fares

€ 399 ,-
Bonaire
€ 479 ,-
Buenos Aires
€ 56 ,-
Lissabon

Bijkomende kosten bij vluchten Algiers

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
TUIFly.be
- *
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Algiers o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Algiers met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Algiers. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Algiers zijn het laatste gecheckt op 24-04-2019

0
shares