Vliegen naar Algerije

De beste deals voor tickets Algerije? Check de Algerije aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Algerije : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Algiers
bestemming Algiers

De vluchtduur vanaf Amsterdam, Schiphol naar de luchthaven van Algiers genaamd Houari Boumediene bedraagt gemiddeld tussen de 4 en 5 uur, met waarschijnlijk 1 overstap. Algiers heeft door de rijke historie als hoofdstad van Algerije velen bezienswaardigheden en cultureel authentieke gebouwen in en rondom de metropool.

Vliegtickets Algerije : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Oran
bestemming Oran

De gemiddelde vluchtduur tussen Amsterdam, Schiphol en de Algerijnse stad Oran bedraagt ongeveer 5 uur incl. enige overstaptijd. Oran is een grote westelijk gelegen havenstad aan de Middellandse Zee. Oran laat met vier de beroemde Leeuwen van Atlas tentoonstellen als de trots van de Noord-Afrikaanse stad.

Luchthavens in Algerije

Kaart Algerije

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Algerije

Algerije is een islamitisch land in Noord-Afrika gelegen tussen Tunesië en Marokko. Het land heeft meerdere internationale en nationale luchthavens. De meeste vluchten een aanbiedingen naar Algerije zijn echter te vinden naar de hoofdstad Algiers en de havenstad Oran. Veel vluchten vanaf Amsterdam maken een tussenstop in Frankrijk. Het kan zeker de moeite waard zijn om ook vluchten vanaf Brussel te bekijken voor de goedkoopste prijzen.

Luchthavens van Algerije
Het belangrijkste vliegveld van Algerije ligt nabij Algiers en de luchthaven heet Algiers Houari Boumendienne Airport. De goedkoopste tickets zijn doorgaans te vinden naar deze hoofdstad. Zoek zeker ook vanaf Brussel of Dusseldorf! De gemiddelde vluchtduur naar Algerije verschilt lichtelijk per lokale bestemming, echter het bedraagt gemiddeld tussen de 4 en 5 uur vanaf Amsterdam. Dit maakt reizen naar Algerije niet alleen goedkoop, maar ook nog eens gemakkelijk! Algerije heeft meer internationale luchthavens dan alleen Algiers, zo is het ook zeker een optie om ook vliegtickets naar Oran te vergelijken. Deze stad ligt aan de Middellandse Zee en is een belangrijke haven- en studentenstad. Handige informatie over de vliegvelden in Algerije vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Een vakantie naar Algerije? Reisadvies en informatie
Het land heeft door de geschiedenis diverse overheersers gehad waaronder de Moren, Romeinen, Ottomanen en uiteindelijk de Fransen tot de onafhankelijkheidsverklaring in 1962. Al deze culturen hebben bijgedragen aan de totstandkoming van de huidige bijzondere cultuur die heerst door heel Algerije heen. De havenstad Oran is een heerlijke locatie om aan de Middellandse Zee te genieten van de gastronomie terwijl je in de warm zon uitwaait aan het strand! Hoewel de islamitische, Arabische en Berberse cultuur diep geworteld zijn in Algerije zijn er vele voorbeelden van andere culturen aanwezig. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Romeinse overblijfselen zoals de Romeinse steden Timgad en Djémila. Algiers heeft als hoofdstad van Algerije een enorm belangrijke positie op het gebied van economie, de tweede grootste haven van de middellandse zee,  en cultuur met meerdere monumenten op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Als je op zoek bent naar bijzonder uitstapje in Algerije dan is een tocht naar Tassilli n'Ajjer zeker de moeite waard. Op dit hoogplateau heeft men meer dan 15.000 prehistorische grottekeningen gevonden.

Reizen naar Algerije? Check altijd even het actuele reisadvies van Buitenlandse Zaken. 

Goedkoop naar Algerije vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Algerije? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Algerije te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Algerije? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Algerije vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Algerije kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Algerije vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Algerije boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Algerije in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Algerije Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Algerije? 

De vliegtijd naar de luchthaven Houari Boumediene in Algiers is vier tot vijf uur - inclusief 1 overstap. Naar het Ahmed Ben Bella Airport in Oran is de totale vluchtduur ongeveer vijf uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Algerije

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIFly.be
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Algerije aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Algerije zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024