Vliegen naar Aguascaliente

De stad Aguascalientes, ook wel Aguascaliente of Aguas calientes genoemd, is de hoofdstad van de gelijknamige staat Aguascalientes in West Mexico. De stad is beroemd om zijn vele...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 851,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aguascaliente voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Aguascaliente

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Aguascaliente

Kaart Aguascaliente

Lees meer over Aguascaliente

... heet water bronnen die onder andere gebruikt worden door de talrijke spa’s die er in de stad zijn ontstaan. Aguascalientes betekend vertaald dan ook: hete wateren. De meeste mensen vliegen echter naar Aguascaliente omdat ze Machu Picchu willen bezoeken; een nabij de stad gelegen tempel die bekend is als wereldwonder.

Goedkope vliegtickets Aguascaliente
Schrijf je in voor onze gratis Flight-Alert service voor de beste aanbiedingen. Bepaal vooraf de prijs die over hebt voor een ticket en de datum van je reis. Wij vergelijken vervolgens alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Wij houden je via dagelijks of wekelijkse updates op de hoogte van de beste aanbiedingen. Dit scheelt je weer een hoop onnodig zoekwerk. Omdat wij dit volledig voor je uithanden nemen! Voor een vlucht vanaf Schiphol naar deze mooie stad kom je al snel bij KLM terecht. Je kunt echter ook kiezen voor een vertrek met onze nationale trots uit Düsseldorf of Brussel, wat soms iets voordeliger is. Wanneer je wilt rondreizen in Mexico kan het de moeite waard zijn om te overwegen een vliegticket naar Mexico City te boeken (scheelt soms een paar honderd euro!) of naar Guadalajara nog geen 120 kilometer verderop. Bekijk voor prijsverschillen tussen de luchthavens in Mexico en Aguascalientes airport, het kaartje rechts op deze pagina.

Het San Marcos Fair Festival
Elk jaar vind in Aguascalientes het grootste festival van heel Mexico, namelijk de San Marcos Fair. Dit kleurrijke evenement duurt van midden april tot begin mei en er komen jaarlijks maar liefst 7 miljoen mensen op af! Het is een groot volksfeest met culturele activiteiten en folklore plezier dat je eigenlijk niet mag missen.

Beste reistijd Aguascliente

Wat je verder nog moeten: het klimaat in Aguascalientes is uitermate plezierig: bij een gemiddelde temperatuur van 19 graden het hele jaar door en weinig neerslag, is het er prima toeven!

Goedkoop naar Aguascaliente vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Aguascaliente? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Aguascaliente te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aguascaliente? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aguascaliente vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Aguascaliente deals. Tip: voor een last minute Aguascaliente vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Aguascaliente Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Aguascaliente  

Hoe lang is het vliegen naar Aguascaliente? De vlucht van Amsterdam naar Aguascaliente duurt gemiddeld ongeveer 11 uur. Vanaf Amsterdam gaan geen directe vluchten naar het vliegveld van Aguascalientes, je hebt altijd een tussenstop op Mexico City.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Aguascaliente

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Aguascaliente aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aguascaliente zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024