Vliegen naar Leon Mexico

Leon de Los Aldama, zoals Leon officieel voluit heet, ligt in het midden van Mexico. Een belangrijk exportproduct van Leon is leer, hiervan worden diverse hoge kwaliteits...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 899,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Leon Mexico voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Leon Mexico

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Leon Mexico

Kaart Leon Mexico

Lees meer over Leon Mexico

... producten gemaakt zoals bijvoorbeeld: schoenen, laarzen, jassen en riemen, het wordt hier allemaal gemaakt. In Leon zijn dan ook vele winkels te vinden waar ze topkwaliteit leer verkopen.

Cultuur en historie
Leon heeft vele bezienswaardigheden, zoals de kathedraal, maar vergeet ook niet omliggende steden te bezoeken. Een aantal historische centra van deze steden staan zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Tempel genaamd de Templo Expiatorio is een bijzonder inrukwekkend gebouw en een must see voor elke bezoeker!

De luchthaven van Leon De stad heeft een internationale luchthaven, waar vooral naar andere Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse steden wordt gevlogen. Het vliegveld van Leon Mexico heet Del Baji International airport en ligt bij een nabij gelegen stadje Silao Guanajuato. De luchthaven ligt op ongeveer een half uur a 45 minuten rijden met de auto naar de binnenstad van Leon. Het is niet mogelijk om direct te vliegen op de luchthaven van Leon vanaf Amsterdam Schiphol, u moet minimaal één keer overstappen, meestal in een stad in de Verenigde Staten van Amerika. 

Goedkope vliegtickets Leon, Mexico
Soms kan je aardig besparen door te kiezen voor tickets Dusseldorf Leon of Brussel Leon in plaats van een vertrek vanaf Amsterdam Schiphol. Maar … als je een rondreis wilt maken dan kan je nog gunstiger uit zijn door te vliegen naar het 300 kilometer verder gelegen Mexico City. Dat scheelt soms meer dan 50% op de kosten van de goedkoopste vlucht Leon!

Goedkoop naar Leon Mexico vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Leon Mexico? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Leon Mexico vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Leon Mexico deals. Tip: voor een last minute Leon Mexico vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!
  • Goedkope vliegen naar Leon in 2015? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste Leon Mexico Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Leon Mexico  

Hoe lang is het vliegen naar Leon Mexico? De vluchtduur is 16,5 uur incl. een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Leon Mexico

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Aeromexico
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Leon Mexico aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Leon Mexico zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024