Terug naar nieuwsoverzicht
thailand-beldagen-van-start.jpg

Thailand Beldagen van start

Gratis hulp van vliegexperts tijdens Thailand beldagen

Gepubliceerd op 5 augustus 2015

Na het succes van de eerste ‘Beldagen’ organiseert vliegticket vergelijker VliegenNaar.nl a.s. donderdag 6 en vrijdag 7 augustus speciale ‘Thailand beldagen’. Onze redactie en het vluchtaanbiedingen testteam zit dan klaar om consumenten te helpen de goedkoopste tickets naar Thailand voor hun reisperiode te vinden.

Omdat de vliegticket vergelijker merkte dat veel consumenten moeite hebben met het terugvinden van actietarieven op de sites van luchtvaartmaatschappijen, introduceerde VliegenNaar.nl telefonische adviesdagen onder de naam ‘beldagen’. De site wil hiermee consumenten extra helpen bij het vinden van de beste vluchtaanbiedingen. “Tijdens de eerste beldagen beantwoordde onze redactie ruim honderdtwintig telefonische adviesverzoeken”, vertelt Caroline Ferguson, initiatiefneemster en oprichtster van VliegenNaar.nl. De grote adviesvraag deed de site besluiten site om van de beldagen een vast item te maken.

Thailand is de tweede bestemming waarvoor speciale beldagen plaatsvinden. “Naar Thailand gaan relatief veel individuele reizigers die graag zelf hun reis samenstellen. De behoefte aan advies is dan ook relatief groot voor deze bestemming en de prijsverschillen zijn groot. Dat betekend dat er dus met goed zoeken ook veel te halen is,” aldus Ferguson.

Bel gratis met het VliegenNaar.nl testteam op 020-7630554

Op vrijdag 7 augustus kan iedereen die moeite heeft met het vinden van de beste ticketdeals naar Thailand gratis bellen met VliegenNaar.nl. De vliegexperts op de redactie en het testteam van zijn tussen 09.00 en 19.00 uur bereikbaar op 020-7630554. De eerste beldag op donderdag 6 augustus is exclusief voor de Thailand Flight Alert abonnees. De Flight Alert is een gratis e-mail service die consumenten attendeert als luchtvaartmaatschappijen nieuwe aanbiedingen publiceren die voldoen aan hun wensen.

Volgende Beldagen voor Suriname

De volgende Beldagen zijn op 13 en 14 augustus voor Suriname. De vliegexperts op de redactie en het testteam zijn dan wederom bereikbaar op 020-7630554.

Exclusief: € 25,- extra korting tijdens de beldagen op vliegtickets naar Thailand

Speciaal voor bezoekers en Flight Alert abonnees is er in samenwerking met WTC.nl een unieke kortingscode beschikbaar gesteld. Zo boek je met € 25,- korting tickets naar Thailand als je op 6 of 7 augustus de actiecode: TICKETSTHAILAND25 invoert bij World Ticket Center. Heb jij iets langer de tijd nodig? Tot en met 9 augustus kun je ook gebruik maken van de actiecode: AZIE20 en ontvang je € 20,- korting. De kortingscodes zijn niet tegelijk te gebruiken.