Vliegen naar Zakynthos

Zakynthos is een van de vele eilanden van Griekenland. Samen met Corfu en Kefalonia behoort Zakynthos tot de grootste eilanden van de Ionische Zee. Op het eiland kun je veel...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Zakynthos voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Zakynthos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zakynthos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zakynthos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zakynthos? Geef je op voor de Zakynthos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zakynthos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zakynthos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Zakynthos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zakynthos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zakynthos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Zakynthos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Zakynthos

Hoe lang is het vliegen naar Zakynthos? De vluchtduur Zakynthos is 3,5 uur, op een directe vlucht Zakynthos vanaf Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Zakynthos

Aanbieder
Reserveringskosten
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Corendon.com
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
Transavia
- *
TUIfly
 € 15,-
Sunweb
 € 25,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zakynthos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zakynthos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zakynthos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zakynthos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017