Vliegen naar Lefkas

Goedkope vluchten naar Preveza Lefkas vinden? Vergelijk de diverse vertrekluchthavens, zoals de vluchtroute Eindhoven Lefkas in plaats van enkel Amsterdam. Dit kan al gauw een paar tientjes per ticket naar Preveza schelen. Vliegticket Lefkas tip: Probeer altijd flexibel te zijn met jouw reisdata, vliegen op de ene dag kan veel duurder zijn dan de dag ervoor of erna! 

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lefkas voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lefkas vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lefkas vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lefkas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lefkas? Geef je op voor de Lefkas Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lefkas vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lefkas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lefkas in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lefkas boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lefkas in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lefkas als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lefkas

Hoe lang is het vliegen naar Lefkas? De vliegtijd naar Lefkas bedraagt zo'n 4,5 uur vanaf Amsterdam Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Lefkas

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Transavia
- *
TUIfly
 € 15,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Schipholtickets
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lefkas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lefkas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lefkas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lefkas zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017