Vliegen naar Kalamata

Vliegen naar Kalamata? Deze kleine stad is gelegen in het zuidelijke deel van Griekenland dichtbij de historische stad Sparta, die overigens zeker het bezoekje waard is tijdens je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kalamata voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kalamata vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kalamata vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kalamata te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kalamata? Geef je op voor de Kalamata Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kalamata vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kalamata kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kalamata in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kalamata boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kalamata in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kalamata als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kalamata

Hoe lang is het vliegen naar Kalamata? De vliegtijd naar Kalamata bedraagt ongeveer 4 uur vanaf Schipol bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Kalamata

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Transavia
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Sunweb
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kalamata o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kalamata met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kalamata. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kalamata zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017