Vliegen naar Kalamata

Vliegen op Kalamata? Transavia heeft in het zomerseizoen weer rechtstreekse vluchten naar Kalamata vanaf Amsterdam Schiphol. Een directe vlucht Kalamata kan je echter ook boeken vanaf ..

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 328,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 645,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kalamata voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kalamata

Kaart Kalamata

Lees meer over Kalamata

...

Dusseldorf.

De beste deals voor vliegen op Kalamata
Wil je dat we je op de hoogte houden van de beste nieuwe tarieven voor vliegen naar Kalamata? Schrijf je dan nu in voor de gratis Flight-Alert service! Jij geeft aan welke prijs je over hebt voor een ticket en of je een voorkeur hebt voor de route Amsterdam - Kalamata of vertrek van een andere luchthaven. Je ontvangt dan via e-mail de aanbiedingen die wij hebben gevonden. Wacht daarom niet langer en schrijf je in!

Kalamata airport
Directe vluchten naar Kalamata vanuit Nederland zijn er meestal alleen in hartje zomervakantie. De meeste vliegtuigmaatschappijen vliegen rechtstreeks naar de vlieghaven van Kalamata. 

Beste reistijd Kalamata Griekenland?
In Kalamata is er spraken van een mediterraan klimaat. De zomers zijn daardoor warm en in de winter is er veel neerslag. In de zomermaanden lopen de temperaturen gemakkelijk boven de 30 graden. Kijk niet raar op als de temperaturen rond de 40 graden zijn in de zomer. Hitte golven komen namelijk vaker voor in augustus.

Bezienswaardigheden vliegvakantie Kalamata
Deze kleine stad is gelegen in het zuidelijke deel van Griekenland dichtbij de historische stad Sparta, die overigens zeker het bezoekje waard is tijdens je verblijf. Kalamata heeft een belangrijke haven, waardoor er ook geweldig verse vis te eten is op een zonnig terras. Verder is de stad bekend vanwege de heerlijke olijven die er in de omgeving groeien en kan je er genieten aan mooie langgerekte stranden. Kalamata heeft net geen 45.000 inwoners en ligt aan de Golf van Messinië. De naam Kalamata betekend in het Grieks goed oog. Kalamata is gelegen in de Peloponnesos periferie. Er is een prachtig historisch centrum met zeer interessante musea. Een aanrader is het archeologisch museum dat een verzameling relikwieën heeft.

Goedkoop naar Kalamata vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kalamata? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kalamata te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kalamata? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kalamata vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kalamata deals. Tip: voor een last minute Kalamata vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kalamata Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kalamata  

Hoe lang is het vliegen naar Kalamata? De vliegtijd naar Kalamata bedraagt ongeveer 3 uur vanaf Schipol bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Kalamata

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Transavia
- *
Sunweb: Vlucht + Hotel
 € 40,- -  € 40,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Eurowings
- *
Condor
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kalamata aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kalamata zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024