Vliegen naar Seychellen

De beste deals voor tickets Seychellen? Check de Seychellen aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Seychellen : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Mahe
bestemming Mahe

De hoofdstad van de tropische archipel de Seychellen is Mahe. Vanuit deze internationale luchthaven zijn de verschillende eilanden te ontdekken.

Last minute vliegtickets Seychellen

Luchthavens in Seychellen

Kaart Seychellen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Seychellen

Net als Kate & William op huwelijksreis of gewoon een romantische vakantie vieren op de Seychellen? Deze eilandengroep voor de happy few, bestaat uit een 115 prachtige, ongerepte droomeilanden, waarvan Mahe Island waarschijnlijk het bekendste is. Maar alle eilanden van de Seychellen zijn alles wat je verwacht van echte bounty eilanden in de Indische Oceaan.

Vliegtickets Seychellen

Seychellen reizen zijn erg populair onder duikers, maar ook voor een luxe ontspannen strandvakantie is het een geweldige bestemming. Goedkoop zijn de Seychellen overigens niet, maar mede daardoor zijn ze ook nog niet volledig overstroomd door toeristen.

Goedkoop vliegen naar De Seychellen? Hier vergelijk we voor jou de nieuwste vliegtickets Seychellen aanbiedingen, van zowel lijndiensten als de grote online reisbureaus en het aanbod van reststoelen. Dit zijn vaak zeer goedkope vluchten naar de Seychellen ingekocht door touroperators. Veel andere goedkope vluchten gaan vanaf Frankfurt naar deze droombestemming (of maken daar een tussenstop).

Wist je overigens dat je met onze gratis cheap tickets Seychellen alert automatisch op de hoogte gehouden kunt worden van alle nieuwe vliegticket acties en last minute aanbiedingen? Geef aan wat je maximaal voor vliegen naar De Seychellen wilt betalen en je ontvangt een e-mail als er nieuwe aanbiedingen voor je budget beschikbaar zijn.


Luchthaven Seychellen (SEZ) ligt aan de oostkant van het eiland.

Goedkoop naar Seychellen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Seychellen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Seychellen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Seychellen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Seychellen vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Seychellen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Seychellen vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Seychellen boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Seychellen in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Seychellen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Seychellen 

Hoe lang is het vliegen naar Seychellen? De vluchtduur is 12,5 uur inclusief een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Seychellen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
 € 38,- -  € 28,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Etihad Airways
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Seychellen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Seychellen met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Seychellen zijn het laatste gecheckt op 19-01-2023