Vliegen naar Seychellen

Net als Kate & William op huwelijksreis of gewoon een romantische vakantie vieren op de Seychellen? Deze eilandengroep voor de happy few, bestaat uit een 115 prachtige, ongerepte droomeilanden, waarvan Mahe Island waarschijnlijk het bekendste is. Maar alle eilanden van de Seychellen zijn alles wat je verwacht van echte bounty eilanden in de Indische Oceaan.

Goedkope vliegtickets Seychellen : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Mahe

Vergelijk goedkope vliegtickets Seychellen voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Seychellen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Seychellen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Seychellen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Seychellen? Geef je op voor de Seychellen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Seychellen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Seychellen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Seychellen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Seychellen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Seychellen in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Seychellen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Seychellen 

Hoe lang is het vliegen naar Seychellen? De vluchtduur is 12,5 uur inclusief een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Seychellen

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Air France
 € 10,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Seychellen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Seychellen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Seychellen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Seychellen zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares