Vliegen naar San Jose del Cabo

San Jose Del Cabo is een badplaats in de noord westelijke Mexicaanse deelstaat Baja California Sur en is de hoofdplaats van de gemeente Los Cabos. San Jose Del Cabo is een...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 684,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Jose del Cabo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets San Jose del Cabo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij San Jose del Cabo

Kaart San Jose del Cabo

Lees meer over San Jose del Cabo

... middelgrote stad met 70.000 inwoners. 

San Jose Del Cabo ligt op bij het zuidelijkste punt van het schiereiland Neder-Californie en is al sinds enige tijd samen met Cabo San Lucas de meest belangrijke toeristentrekker van het schiereiland en dat is meer dan logisch. San Jose Del Cabo is een hele aantrekkelijke plek om uw vakantie door te brengen door het 'all year round' heerlijke klimaat, de prachtige hotels en restaurants en vooral de hagelwitte zandstranden.

Het vliegveld van San Jose Del Cabo is de belangrijkste luchthaven van Baja California Sur en heet Los Cabos international airport (SJD). Je kunt niet non stop naar de luchthaven van San Jose Del Cabo vliegen vanaf Amsterdam Schiphol, u zult minimaal een keer over moeten stappen. De overstap tijdens uw vliegreis naar San Jose Del Cabo zal hoogst waarschijnlijk gebeuren in Mexico City of in de Verenigde Staten.

Goedkoop naar San Jose del Cabo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets San Jose del Cabo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets San Jose del Cabo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Jose del Cabo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Jose del Cabo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar San Jose del Cabo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute San Jose del Cabo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje San Jose del Cabo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht San Jose del Cabo in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste San Jose del Cabo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd San Jose del Cabo  

Hoe lang is het vliegen naar San Jose del Cabo? De vliegduur naar San Jose Del Cabo is minimaal 15,5 uur inclusief overstaptijd.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten San Jose del Cabo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket San Jose del Cabo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis San Jose del Cabo met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Jose del Cabo zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023