Vliegen naar Disneyland Parijs

De beste deals voor tickets Disneyland Parijs? Check de Disneyland Parijs aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Disneyland Parijs : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Parijs
bestemming Parijs

Naar de stad van de liefde, cultuur en shopping? Hier vind je alle aanbiedingen voor goedkope vliegtickets, maar ook hoge snelheid treintickets naar Parijs. De gemiddelde vluchtduur naar Parijs bedraagt iets meer dan een uur en de gemiddelde treinrit vanaf Amsterdam duurt om en nabij  2,5 uur.

Luchthavens in Disneyland Parijs

Kaart Disneyland Parijs

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Disneyland Parijs

De vluchtduur van Schiphol naar Parijs bedraagt nog geen uur. Je bent er dus zo! In Parijs zijn meerdere luchthavens, maar de meeste vluchten komen aan op het vliegveld Charles de Gaulle of Orly. Vergelijk hier alle vliegtickets naar Parijs.

Hoe kom ik vanaf het vliegveld naar Disneyland Parijs?
Vanaf Charles de Gaulle gaat elk kwartier (en soms nog vaker) de Val'dEurope Airport shuttle bus direct naar Disney. Deze shuttle kost ongeveer 20,- p.p. per enkele reis voor een volwassene (prijspeil 2014) en gaat ook langs enkele Disney hotels langs de route. De rit per bus duurt ongeveer een kwartier vanaf Charles de Gaulle. Vanaf Orly Airport vertrekken dezelfde shuttlebussen, echter gaan deze minder frequent (elk halfuur in de spits tot elk uur in de daluren).

Bekijk de alternatieven voor vliegen naar Disney en overweeg de Thalys of TGV
Het treinstation van Disneyland Parijs is vlak naast het park. Je dient te reizen naar station Marne la Vallee Chessy. Vanuit Nederland heb je 2 opties: de directe Thalys naar het centrum van Parijs waar je uitstapt op Gare du Nord. Vanaf Gare du Nord is het nog zo'n 45 min per metro / trein naar Disney. Dat is ideaal voor als je een stedentrip Parijs wilt combineren met een bezoek aan Disney.

Wil je direct naar Disney? 
Neem dan de Thalys naar Brussel Zuid en stap daar over op de TGV naar Disney (Marne la Vallee Chessy). Beide tickets zijn te boeken bij de NSInternationaal. De totale reisduur per trein is ongeveer 5 uur vanaf Amsterdam Centraal. Helemaal niet overstappen? Dan is de bus naar Disney ook nog een optie. Er zijn speciale pakketreizen naar Disneyland te boeken waarbij een vervoer per Disney Kids bus of andere bussen zijn inbegrepen. Lees hier alles over reizen en pakketten naar Disney per bus.

Goedkoop naar Disneyland Parijs vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Disneyland Parijs? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Disneyland Parijs te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Disneyland Parijs? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Disneyland Parijs vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Disneyland Parijs kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Disneyland Parijs vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Disneyland Parijs boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Disneyland Parijs in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Disneyland Parijs Deals als 1e ontvangen?


Bijkomende kosten bij vluchten Disneyland Parijs

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Disneyland Parijs aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Disneyland Parijs met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Disneyland Parijs zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023