Vliegen naar Palma de Mallorca

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het eiland Mallorca, gelegen in de Middellandse zee, tussen Ibiza en Menorca in. Voor vele is het de ideale vakantiebestemming: je vindt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palma de Mallorca voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Palma de Mallorca vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Palma de Mallorca vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Palma de Mallorca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palma de Mallorca? Geef je op voor de Palma de Mallorca Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palma de Mallorca vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Palma de Mallorca kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Palma de Mallorca in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Palma de Mallorca boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Palma de Mallorca in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Palma de Mallorca als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Palma de Mallorca

Hoe lang is het vliegen naar Palma de Mallorca? De vluchtduur Mallorca is 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Palma de Mallorca

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Transavia
- *
Sunweb
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIFly.be
 € 15,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Palma de Mallorca o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Palma de Mallorca met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Palma de Mallorca. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palma de Mallorca zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017