Vliegen naar Menorca

Goedkope vluchten naar Menorca boeken? Dit groene Spaanse eiland in de Middellandse Zee, behoort tot de eilandengroep Balearen, samen met Mallorca en Ibiza. Het glooiende Menorca ligt niet ver van het eiland Mallorca vandaan, maar is in tegenstelling tot haar 'zusje'nog behoorlijk ongerept.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Menorca voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Menorca vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Menorca vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Menorca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Menorca? Geef je op voor de Menorca Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Menorca vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Menorca kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Menorca in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Menorca boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Menorca in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Menorca als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Menorca

Hoe lang is het vliegen naar Menorca? Directe vluchten Menorca vanaf Amsterdam hebben een vluchtduur van maar goed 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Menorca

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIfly
 € 15,-
Transavia
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Schipholtickets
 € 30,-
Sunweb
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Menorca o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Menorca met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Menorca. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Menorca zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017