Vliegen naar Nebraska

De "Cornhusker State" zoals de bijnaam luidt voor Nebraska, een centraal gelegen staat in de Middenwesten regio van de Verenigde Staten van Amerika. Nebraska heeft in totaal een kleine 2 miljoen inwoners verdeeld over haar steden en dorpen waarvan ongeveer 40% in de hoofdstad Lincoln en Omaha gevestigd zijn. Er zijn helaas geen directe vluchten naar Nebraska vanaf Amsterdam, de reisduur zal doorgaans 13 uur duren.

Goedkope vliegtickets Nebraska: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Omaha
bestemming Omaha

Omaha is de grootste stad van de staat Nebraska. Door Omaha stroomt de Missouri rivier. De stad zelf heeft meer dan 400.000 inwoners. En is daarmee de 43ste stad van het land.

Last minute Nebraska aanbiedingen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Nebraska

Hoe vind ik goedkope vliegtickets Omaha?
Omaha mag dan niet de hoofdstad zijn van Nebraska, het is wel de grootste stad. "The Gateway to the West" zoals Nebraska ook veelal is beschreven herbergt ruim 400.000 inwoners, en als metropool bijna een miljoen! Natuurlijk heeft Omaha dan ook een eigen luchthaven. Het vliegveld gaat on der de naam Eppley Airfield. Er bestaat helaas geen directe verbinding tussen Amsterdam en Omaha, hierdoor wordt de vliegtijd aanzienlijk verlengt tot een minimum van 12,5 uur.

Voordelige Lincoln vliegtickets, wie, wat waar?
Lincoln neemt als hoofdstad van de Amerikaanse staat een belangrijke positie in als culturele, economische en transport hub. Er bestaat jammer genoeg geen directe verbinding tussen Nederland en Lincoln, je zal noodgedwongen minstens 1 overstap moeten maken op weg jouw eindbestemming. De vliegtijd Lincoln vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt door het ontbreken van een directe vluchtverbinding minimaal 12,5 uur, echter fr meeste vluchten duren omstreeks 14 uur.

Goedkoop naar Nebraska vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nebraska vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nebraska te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nebraska? Geef je op voor de Nebraska Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nebraska vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nebraska kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Nebraska in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nebraska boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nebraska in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Nebraska Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nebraska 

Hoe lang is het vliegen naar Nebraska? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Nebraska. Je moet minimaal 2 overstappen maken. Daardoor is de vluchtduur 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Nebraska

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nebraska o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nebraska met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nebraska. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nebraska zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares