Vliegen naar Mandalay

Vliegen naar Myanmar? De luchthaven van Mandalay is het grootste, meest moderne vliegveld van Myanmar en ligt op 35 kilometer van de stad Mandalay. Vanaf Amsterdam vlieg je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mandalay voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Mandalay vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mandalay vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mandalay te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mandalay? Geef je op voor de Mandalay Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mandalay vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Mandalay kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Mandalay in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mandalay boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mandalay in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Mandalay als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Mandalay

Hoe lang is het vliegen naar Mandalay? De vluchtduur is 14,5 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Mandalay

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Mandalay o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mandalay met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Mandalay. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mandalay zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017