Vliegen naar Murcia

Murcia de Spaanse hoofdstad van de gelijknamige regio, in het zuidoosten van het land. Murcia werd in het jaar 825 na Chr. opgericht ten tijde van de Moorse overheersing in...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Murcia voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Murcia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Murcia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Murcia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Murcia? Geef je op voor de Murcia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Murcia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Murcia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Murcia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Murcia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Murcia in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Murcia als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Murcia

Hoe lang is het vliegen naar Murcia? De vluchtduur Amsterdam Murcia is door de overstap die je moet maken rond de 5 uur op de snelste route. Neem daarom ook een kijkje naar Alicante, wat er op korte afstand vandaan ligt en waar wel directe vluchten naar beschikbaar zijn.

Bijkomende kosten bij vluchten Murcia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Murcia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Murcia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Murcia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Murcia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017