Vliegen naar Leeds

De stad Leeds ligt in het mooie Yorkshire in Noord Engeland. Vlakbij de bossen waar volgens de legendes Robin Hood huisde. Ook Leeds zelf is de moeite waard. In het centrum vn...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 201,-

KLM

aanbevolen v.a. € 199,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Leeds voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Leeds

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Leeds

Kaart Leeds

Lees meer over Leeds

... deze voormalige textielhoofdstad van Engeland tref je veel hippe winkeltjes en leuke restaurants. 

Leeds heeft als agglomeratie een kleine miljoen inwoners en staat voornamelijk bekend als een universiteitsstad met de gerenommeerde Universiteit van Leeds. Door de grote hoeveelheid studenten die in Leeds aanwezig zijn, is er in Leeds een groot bruisend nachtleven ontstaan. Een goed voorbeeld hiervan is The Mint Club dat op de 24e plek van beste clubs ter wereld staat!

Het vliegveld van Leeds heet Leeds-Bradford International Airport en ligt op ongeveer elf kilometer van de stad Leeds zelf vandaan. De luchthaven van Leeds biedt verscheidene transport mogelijkheden aan voor verder vervoer, hier vallen natuurlijk onder taxi's en autoverhuurbedrijven maar ook uitstekende bus lijnen naar Bradford en Leeds. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Leeds Bradford Airport op Vliegveldinfo.nl.

Tip: de luchthaven van Leeds Bradford is slechts 45 km van de luchthaven Doncaster Sheffield. Daar zijn soms nog goedkopere  aanbiedingen voor dus vergelijk altijd even de tarieven voor vliegen naar beide bestemmingen!

Goedkoop naar Leeds vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Leeds? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Leeds te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Leeds? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Leeds vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Leeds kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Leeds vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Leeds boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Leeds in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Leeds Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Leeds  

Hoe lang is het vliegen naar Leeds? De vliegtijd naar Leed bedraagt ongeveer 1 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Leeds

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Leeds aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Leeds zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024