Vliegen naar Durham Engeland

Durham is een plaats in het noordoosten van Groot Brittannië, niet ver van Newcastle vandaan. De stad is beroemd vanwege de kathedraal van Durham en de zetel van de bisschop...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 215,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Durham Engeland voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Durham Engeland

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Durham Engeland

Kaart Durham Engeland

Lees meer over Durham Engeland

... van Durham, wat een van de belangrijkste personen is in de Anglicaanse kerk. Naast de kathedraal staat Durham Castle wat als bescherming voor de bisschop gebouwd is.

Zoals heel Engeland, kent ook Durham een (mot)regenachtig klimaat. Misschien niet altijd even prettig, maar hierdoor kent Durham wel de karakteristieke groene heuvels. In juli en augustus is het het warmst, de temperatuur ligt dan rond de 19,5 graden celsius.

Durham Tees Valley Airport is de luchthaven van Durham, maar wordt ook wel gezien als luchthaven voor de regio Teesside. De oude naam is ook Teesside International Airport. Dit vliegveld ligt ongeveer 40 kilometer ten zuiden van de stad. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar deze luchthaven. Zijn de tickets wat prijzig? Kijk dan als alternatief eens naar vliegtickets naar Newcastle, de luchthaven van Newcastle ligt namelijk net zo ver van de stad af als de luchthaven van Durham zelf, namelijk ook zo'n 40 kilometer!

Van Durham Tees Valley Airport gaat er maar één bus per uur naar Durham centrum. Let op: Durham Airport kent een treinstation maar deze is een kwartier lopen vanaf de luchthaven en er rijden heel weinig treinen. Geen aanrader dus!

Goedkoop naar Durham Engeland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Durham Engeland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Durham Engeland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Durham Engeland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Durham Engeland vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Durham Engeland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Durham Engeland vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Durham Engeland boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Durham Engeland in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Durham Engeland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Durham Engeland  

Hoe lang is het vliegen naar Durham Engeland? De vluchtduur is bj een rechtstreekse vlucht een uur en 10 minuten.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Durham Engeland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Durham Engeland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Durham Engeland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024