Vliegen naar Blackpool

Blackpool is een Engelse plaats gelegen in het noord-westen van Engeland aan de Ierse zee met ongeveer 140.000 inwoners. Blackpool is de belangrijkste en grootste strand...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Blackpool voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Blackpool

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Blackpool

Kaart Blackpool

Lees meer over Blackpool

... bestemming van Engeland. 

Het pareltje van Blackpool is de pier met als kers op de taart het Pleasure Beach Blackpool, wat tevens ook maar vijf pond kost. Een punt in Blackpool wat een echte Landmark voor de stad is, is de Blackpool Tower, een toren van wel 158 meter hoog. Hierin bevinden zich tevens de wereldberoemde Tower Ballroom en de Tower circus.

Andere bezienswaardigheden die must sees zijn in Blackpool zijn the Blackpool Grand Theatre, een prachtig indrukwekkend theater waar vele top voorstellingen op af komen. The Winter Gardens is in Blackpool ook wereld beroemd vanwege onder andere één van Europa's grootste opera theaters.

Het vliegveld van Blackpool, genaamd Blackpool International Airport, ligt op ongeveer vijf kilometer van de binnenstad van Blackpool vandaan. Om vanaf Blackpool airport naar Blackpool te reizen kunt gebruik maken van de taxi's, shuttle bussen en natuurlijk een auto huren.

Goedkoop naar Blackpool vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Blackpool? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Blackpool te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Blackpool? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Blackpool vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Blackpool kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Blackpool vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Blackpool boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Blackpool in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Blackpool Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Blackpool  

Hoe lang is het vliegen naar Blackpool? Vliegen naar Blackpool duurt zo'n 2,5 uur incl. 1 overstap(doorgaans Dublin).

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Blackpool

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Blackpool aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Blackpool zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024